Apple Teacher - Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo-AppleTeacher

Apple Teacher is een gratis professioneel onderwijsprogramma dat ontwikkeld is om leerkrachten te ondersteunen bij het gebruik van Apple producten voor lesgeven en leren. Als leerkracht kun je op iPad en Mac vaardigheden ontwikkelen en die direct toepassen in de klas. Daarnaast krijg je erkenning voor alle nieuwe dingen die je leert en word je beloond voor je dagelijkse inspanningen.

BannerImage-AppleTeacher-indent

EEN PROFESSIONEEL LEERTRAJECT

Wanneer je je aanmeldt voor het Apple Teacher-programma, ga je in je eigen tempo een zelfstudie volgen via het Apple Teacher Learning Center en onze Multi-Touch-basishandleidingen voor iPad en Mac.

 

Het programma is beschikbaar voor alle leerkrachten. Voor scholen en scholen­gemeenschappen is het een manier om hun docenten gratis professionele trainingen aan te bieden. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je met Apple producten hebt en hoeveel devices er in de klas worden gebruikt. Apple Teacher biedt alle tools die je nodig hebt om met iPad en Mac al je leerlingen te bereiken.

Apple Teacher worden, leuk en niet moeilijk

Het Apple Teacher Learning Center biedt leerkrachten alles wat ze nodig hebben om in de klas vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan met iPad, Mac en Apple apps zoals Pages, Keynote, Numbers, GarageBand en iMovie. Er zijn ruim 120 lessen met stapsgewijze instructies waarmee je nieuwe vaardigheden leert. Ook krijg je inspirerende ideeën aangereikt om de vaardigheden die je hebt geleerd toe te passen en verder te ontwikkelen. 

icon-MeldjeAan

1. Meld je aan

Je meldt je aan met je persoonlijke Apple ID. Vervolgens ontvang je een welkomstmail waarin wordt uitgelegd wat het Apple Teacher Learning Center inhoudt.

 

Dit interactieve platform is specifiek opgezet voor leerkrachten. Je vindt er speciaal geselecteerde informatiebronnen, onderwijs­verzamelingen, producttips, ideeën voor lessen, en kunt je laten inspireren door vakgenoten.

icon-WerkAanVaardigheden

2. Werk aan je vaardigheden

Met behulp van de Apple Teacher-basishandleidingen leer je de eerste beginselen van lesgeven en leren met een iPad en Mac. Deze interactieve gidsen zijn zo opgezet dat er meerdere manieren zijn om je de stof eigen te maken. Ze bevatten al het materiaal en alle instructies die je nodig hebt om je eigen projecten te maken in de Apple-applicaties. Je leert ook hoe je apps met elkaar kunt combineren om zo je lessen en andere onderwijsactivi­teiten op een creatieve en productieve manier in te vullen.

icon-VerdienErkenning

3. Verdien erkenning

Als je denkt dat je er klaar voor bent, kun je de proef op de som nemen en de interactieve toetsen van het Apple Teacher Learning Center maken. Voor elke toets die je haalt, krijg je een badge. Zo houd je op een leuke manier je vorderingen bij. Wanneer je alle zes iPad- of Mac-badges hebt verzameld, mag je het officiële Apple Teacher-logo voeren. Als je als Apple Teacher nog een stapje verder wilt, kun je leren programmeren met Swift Playgrounds en hierin lesgeven.

Maak gebruik van Apple resources

Apple heeft een heel aantal pedagogische leermiddelen ter beschikking gesteld voor leerkrachten die aan de slag willen gaan met digitale tools. Je kan er onder andere informatie vinden over het gebruik van de mobiele applicaties in de klas en de integratie van Everyone Can Code of Everyone Can Create

Image-BooksAppleTeacher