Cases | Lab9 - Apple Premium Reseller
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Laat je overtuigen door succesvolle cases

In de voorbije 25 jaar hielpen we al tal van bedrijven bij de integratie van nieuwe technologie & de optimalisatie van hun bedrijfsprocessen. Maar je moet ons natuurlijk niet zomaar op ons woord geloven.

 

Bedrijven en organisaties getuigen hieronder over hoe de integratie bij hen verliep en welke toepassingen zij vandaag gebruiken om hun rendement te verhogen. Laat je inspireren door hun ervaringen en gebruik hun kennis om zelf een digitale transformatie op gang te brengen binnen jouw bedrijf. Bijkomend advies nodig? Ons team staat klaar om je te begeleiden. 

 

Case-Bekaert-2.jpg

Staalproducent Bekaert: een herkenbaar merk van Zwevegem tot China

“Better together is niet zomaar onze slogan”, vertelt Katrien Strobbe, een zelfstandig grafisch vormgeefster die vijf jaar geleden naar het Zwevegemse hoofdkwartier van de multinational kwam voor een opdracht van twee weken. “Ik ben er niet meer vertrokken.” Vandaag maakt Katrien deel uit van het mar-keting- en communicatieteam bij Bekaert.


“Bekaert gelooft erg in de kracht van samen-werken. Hier ben je veel meer dan gewoon een werknemer, je maakt deel uit van een we-reldwijd geheel. Daarom wordt elke campag-ne die in Zwevegem wordt opgestart, overal in dezelfde lijn doorgevoerd. Maakt niet uit of het nu in India, Rusland of Frankrijk is. Een herkenbare huisstijl is heel belangrijk voor ons. Stockfoto’s zal je in onze wervingscam-pagnes bijvoorbeeld niet terugvinden, daarin zijn enkel échte werknemers te zien.”

 

Case-Roularta.jpg

Bij Roularta rolt geen enkele publicatie

van de persen zonder de juiste software

Voor de Knack, Flair of één van de vele andere magazines van Roularta knisperend vers in de krantenkiosk liggen, worden bergen voorbereidend werk verzet. Daarbij is Online Grafics al jarenlang vaste partner van Roularta: een gevierde samenwerking die het mediabedrijf up-to-date houdt met de nieuwste software en digitale drukmethoden.

 

Een totaalomzet van 400 miljoen euro en meer dan 1500 werknemers: mediabedrijf Roularta groeide explosief sinds het in 1954 De Krant Van West-Vlaan-deren begon uit te geven. Anno 2018 telt het uitgeverijconcern met hoofdzetel in Roeselare een heleboel titels, waaronder de krant De Tijd en weekblad Knack. Sinds Roularta Flair en Feeling overkocht van Sanoma, is de Belgische multimediagroep marktleider op vlak van magazines in België.