Apple Financial Services | Lab9 - Apple Premium Reseller
Logo Lab9

Financiering die past in elk budget

Digitalisering moet niet gelijk staan aan dure investeringen.

Met onze flexibele betaalopties start je al voor een paar euro's per dag met de de nieuwste technologie van Apple en de extra diensten van Lab9 Pro.

creatief-team

APPLE FINANCIAL SERVICES

  • Flexibele aflossing op 2, 3 of 4 jaar. 
  • Minimum order van 2500 euro. 
  • Mogelijkheid tot aankoop na afloop. 
  • Financier hardware maar ook software, trainingen en services

starter

LAB9 PRO STARTERSLEASE [NEW]

  • Voor startende ondernemers vanaf 3 maand na oprichting onderneming
  • Leasingoptie 2 of 3 jaar
  • Minimum order van 1000 euro. 
  • Financier hardware maar ook software, trainingen en services

image-AFS-2023-Small

APPLE FINANCIAL SERVICES

Apple Financial Services (AFS) is een professionele leasingoplossing die het eenvoudig en betaalbaar maakt om in je bedrijf aan de slag te gaan met Apple-toestellen, accessoires en bijhorende software. AFS is niet alleen toepasbaar op Apple hardware maar ook voor aanvullende softwareproducten, logistieke diensten, gebundelde technologie en zelfs niet-Apple producten mee te financieren. 

 

Hebben jouw medewerkers behoefte aan training? Lab9 Pro helpt je graag bij een oplossing en dit volledig in te passen binnen de door jouw gekozen financiering. De flexibele leasingcontracten van Apple Financial Services laten je toe om een gepersonaliseerd pakket van producten en diensten samen te stellen  de ideale oplossing samen te stellen en te implementeren die past bij de visie en de noden van jouw bedrijf.

Wat kan je financieren via

Apple Financial Services?

Apple-toestellen 

Alle Apple hardware, zoals iPads, MacOS-toestellen en  Apple TV’s, kan zonder problemen gefinancierd worden via AFS 

Accessoires

Accessoires van Apple of andere leveranciers. Denk aan iPad-hoezen, koffers, toetsenborden & muizen maar ook Apple Pencils en robotjes…

Software

MDM-software voor het beheer van de toestellen. Adobe Creative Cloud & Microsoft 365-licenties…

Services

Ook de diensten van Lab9 Business kunnen opgenomen worden in het leasingcontract, van installaties en verzekeringen tot trainingen voor medewerkers. 

VOORDELEN VAN APPLE FINANCIAL SERVICES

Met de leasingopties van AFS is het nog eenvoudiger om Apple producten op een kosteneffectieve manier in je bedrijf te introduceren.  Apple Financial Services biedt scholen de financiële ademruimte om hun iPad-project te realiseren zonder zware investeringen te moeten doen in materiaal. 

 

 Geen zware investeringskosten of financiële risico’s
 Hardware die altijd up-to-date is
 Flexibele afbetaling op 2, 3 of 4 jaar
 Heldere maandelijkse factuur

image-AFS-2023

HOE VERLOOPT EEN AANVRAAG VOOR APPLE FINANCIAL SERVICES?

1

Het team van Lab9 Pro neemt contact met je op. We plannen een afspraak om eens te luisteren naar het verhaal van jouw bedrijf en bekijken welke doelen jullie vooropgesteld hebben. 
 

2

We bezorgen jou een financieringssimulatie rekening houdend met de duur van het contract, de hoeveelheid en het type toestellen, de extras en services die jullie wensen etc. 

3

Bekijk het voorstel en geef ons een seintje als er nog iets moet aangepast worden. Teken het voorstel. Je kan trouwens in de loop van het contract altijd extra producten en diensten toevoegen in de financiering. 

4

Van zodra de financieringsovereenkomst getekend is, doet Lab9 de rest. Wij doen de administratieve opvolging en zorgen ervoor dat de toestellen snel mogelijk op in bedrijf geleverd worden.

BannerImage-AppleInruilen-indent

APPLE OVERNAME: RUIL JE OUDE 
TOESTELLEN IN VOOR NIEUWE MODELLEN

Heeft jouw bedrijf nog een stapel oude iPads of andere Apple-toestellen liggen die aan vervanging toe zijn? Haal ze dan maar snel vanonder het stof want ze zijn waarschijnlijk nog geld waard. 

 

Dankzij onze overnamedienst kan je je oud toestel probleemloos inleveren. De restwaarde van je oude iPad, Macbook of iMac wordt in vermindering gebracht van je nieuwe aankoop. Indien een toestel geen waarde meer heeft, laten we het recycleren.