Lab9 Education | Lab9 - Apple Premium Reseller
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
banner pop-up

Lab9 Education

Lab9 Education, een divisie van Lab9 Pro, heeft jarenlang ervaring met het ondersteunen van onderwijsinstellingen bij de inrichting van hun ICT-omgeving.

Of het nu de levering van hard- en software betreft, de inrichting van een serverpark, de realisatie van een stabiele infrastructuur of opzetten van een draadloos schoolnetwerk, Lab9 Education helpt er u graag mee verder.

BannerImage-Service-indent

Professionele begeleiding
bij elke stap van je digitalisatieproject

Bij Lab9 willen we van service onze meerwaarde maken. We helpen je stap voor stap doorheen het hele digitalisatieproject, van de keuze van de juiste iPad tot het beheer van jullie toestellen.

 

Enerzijds helpen we directies met het uitwerken van de praktische aspecten van een iPad-project, met de IT-infrastructuur, installaties & reparaties. Anderzijds geven we ook pedagogische opleidingen en workshops om leerkrachten te leren hoe ze zelf aan de slag kunnen met de iPad zodat zij op hun beurt de leerlingen kunnen klaarstomen voor de toekomst.

Professionele begeleiding bij elke stap van je digitalisatieproject

Bij Lab9 willen we van service onze meerwaarde maken. We helpen je stap voor stap doorheen het hele digitalisatieproject, van de keuze van de juiste iPad tot het beheer van jullie toestellen.

 

We helpen enerzijds directies met het uitwerken van de praktische aspecten, met de IT-infrastructuur, installaties & reparaties. Anderzijds geven we ook pedagogische opleidingen en workshops om leerkrachten te leren hoe ze zelf aan de slag kunnen met de iPad zodat zij op hun beurt de leerlingen kunnen klaarstomen voor de toekomst.

Selectie van iPad-koffers voor jouw school

Leba-IpadCase

Leba Notebox 10

Lockn'charge-5bay

Lockn'charge 5bay

Lockn'charge-Q10

Lockn'charge Q10

Parat-PARAPROJECT® Case i16

Parat PARAPROJECT® Case i16

Premium merken voor het onderwijs

Laat je toestel herstellen bij Lab9

Schade of problemen met je Apple-toestel ? Neem contact op met Lab9. Afhankelijk van de situatie en het type toestel kunnen we je verderhelpen in onze verschillende herstelpunten.

 

  • Lab9 Pro Kortrijk
  • Lab9 Pro Hasselt
  • Lab9 Pro Antwerpen
  • Lab9-winkels in Aalst, Brugge, Brussel, Ieper, Kortrijk, Luik, Roeselare

Bij Lab9 kan je je toestel met een gerust hart achterlaten. Als Apple Premium Service Provider hebben we een eigen hersteldienst die voldoet aan de strenge eisen van Apple. Onze technici zijn gecertificeerde Apple Service Engineers die uw toestel snel en vakkundig herstellen met originele Apple-onderdelen.