Lab9 Pro - IT-partner voor bedrijven, scholen en overheidsinstellingen
Logo Lab9
Banner NL Trade-in 3
banneriaas
bannerMacBookPro14-NL

You create, we integrate

Ons moederbedrijf Lab9 Pro biedt een brede waaier aan IT-diensten aan bedrijven uit verschillende sectoren. Wat we ook doen, we hebben altijd één doel voor ogen: jou de tools in handen geven om je bedrijfsprocessen vlotter te laten verlopen dankzij een solide IT-infrastructuur. Vanuit onze kantoren in Kortrijk, Antwerpen en Hasselt helpen we je stap voor stap bij het uitwerken van je toekomstige projecten.

Maak een afspraak   >

Banner Website Trends Gazellen 2024 NL

Om u nog beter te ondersteunen, zijn we actief vanuit verschillende locaties in België. Als professionele klant kan u steeds terecht in onze kantoren in Kortrijk, Antwerpen en Hasselt

 

Onze B2B-locaties zijn één voor één ingericht om u de beste dienstverlening te kunnen bieden. Zo zijn ze voorzien van een een volledig uitgerust opleidingslokaal waar u professionele Apple- en Adobe-opleidingen kan volgen. 

 

Daarnaast kan u ook in Kortrijk, Antwerpen en Hasselt terecht bij onze reparatiedienst, waar onze Apple Certified Service Engineers uw toestel snel en vakkundig kunnen herstellen. 

 

Geplande kalenderopleidingen

Laat je toestel herstellen bij Lab9

Schade of problemen met je Apple-toestel ? Neem contact op met Lab9. Afhankelijk van de situatie en het type toestel kunnen we je verderhelpen in onze verschillende herstelpunten.

 

Bij Lab9 kan je je toestel met een gerust hart achterlaten. Als Apple Premium Service Provider hebben we een eigen hersteldienst die voldoet aan de strenge eisen van Apple. Onze technici zijn gecertificeerde Apple Service Engineers die uw toestel snel en vakkundig herstellen met originele Apple-onderdelen.