Apple in de klas | Lab9 - Apple Premium Reseller
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Digitaal leren met Apple in de klas

Met de producten van Apple hebben leerlingen alle vrijheid om zich uit te drukken. iPad werkt uiterst intuïtief, dus ze kunnen direct met hun idee aan de slag. Mac levert genoeg power om zelfs de meest ambitieuze projecten te laten slagen.

BannerImage-iPadInDeKlas-indent

LESGEVEN MET IPAD IN DE KLAS

Er zijn tal van manieren om met iPads aan de slag te gaan:

  • één op één: elke leerling en leerkracht heeft een eigen toestel dat beheerd wordt door de school. 
  • gedeelde ipads: de school beschikt over één of meerdere iPad-koffers die door verschillende klassen gebruikt worden
  • bring your own device: leerlingen kopen zelf een toestel aan en brengen die mee naar de klas. De school heeft geen controle over wat er op de iPad staat. 

Ons Education-team helpt je bij de keuze van je type iPad en bekijkt samen met jou welke formule het best bij de school past. 

Premium accessoires voor het onderwijs

icon-ApplePenci-AppleTV

Apple Pencil & Apple TV

icon-iPadHoezen

iPad Cases & Hoezen

icon-ipadkoffers copy

iPad Koffers & Oplaadkastjes

icon-robots

Pedagogische Accessoires 

Logo-AppleTeacher

Met behulp van het Apple Teacher programma leer je de
eerste beginselen van lesgeven en leren met een iPad en Mac. 

Image-AppleTeacher
BannerImage-PrivacyApple-indent

VOOR OUDERS: OOK OP SCHOOL BESCHERMT APPLE DE PRIVACY VAN JOUW KIND

Apple is van mening dat privacy een basisrecht is van iedereen. Daarom integreren ze privacy en beveiliging in al hun producten – ook in de apps en services voor het onderwijs. Wanneer scholen accounts, devices en apps voor hun leerlingen instellen in Apple School Manager, kunnen zij er zeker van zijn dat Apple gegevens uitsluitend voor onderwijsdoeleinden gebruikt.

icon-AppleTools

Apple heeft krachtige tools ontworpen voor gebruik op scholen, om beheerders te ondersteunen bij de implementatie, leerkrachten te helpen bij workflows in de klas en elke leerling een persoonlijke leerervaring te kunnen bieden.

icon-Privacy

Apple verkoopt geen informatie over leerlingen. Hun informatie wordt niet verstrekt aan derden voor marketingdoeleinden of gerichte advertenties. Apple stelt bovendien geen profielen op van leerlingen op basis van internetgedrag. 

icon-HelpApple

Leren met technologie is meer dan verslagen typen en het internet gebruiken. iPad en Mac bieden leerlingen allerlei hulpmiddelen om zich te uiten, problemen op te lossen en werk af te leveren waar ze trots op kunnen zijn.

icon-Settings

Om devices optimaal te configureren voor het onderwijs, gebruiken scholen MDM-software. Op persoonlijke devices kunnen ouders Ouderlijk toezicht instellen, om specifieke apps en features te blokkeren of beperken. 

Image-Toegankelijkheid

APPLE EN TOEGANKELIJKHEID

Het motto van Apple is ‘Technologie is het sterkst als die iedereen sterk doet staan.’ Met andere woorden: technologie moet toegangkelijk zijn voor iedereen. Door in de klas te werken met Apple-toestellen kan je inspelen op de specifieke noden van de leerlingen en kinderen met een beperking of leerstoornis persoonlijk begeleiden.

BannerImage-KidiPadInDeKlas-indent

DOWNLOAD DE BROCHURE
LESIDEEËN VOOR DE EERSTE GRAAD

Geef je les in de eerste graad van het secundair onderwijs en ben je benieuwd hoe je de tools van Apple kan gebruiken om de nieuwe eindtermen te behalen?

 

Laat hieronder je gegevens achter en we bezorgen je de 
brochure boordevol lesideeën.