Apple voor het hoger onderwijs
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Apple voor het hoger onderwijs

Vrijwel alles gaat anders in deze tijd. De technologie van Apple is gemaakt voor innovatie, voor het stimuleren van ideeën en het doorbreken van grenzen. Krachtige hardware en intuïtieve software werken perfect samen. Docenten en ander onderwijs­personeel kunnen studenten zo optimaal in staat stellen om de wereld te verkennen, te onderzoeken en misschien zelfs te veranderen. Waar ze ook zijn.

9 redenen waren we kiezen voor
Mac in het hoger onderwijs

1

M2. Kleine chip. Immense vooruitgang.

M2, de tweede chip speciaal voor Mac gemaakt, luidt met zijn ongekende prestaties, speciaal ontworpen technologieën en toonaangevend lage energie­verbruik niet alleen het volgende tijdperk voor Mac in, maar tilt die meteen naar een totaal ander niveau.

why-mac-m2

2

Batterij voor een hele dag.

Beestachtige prestaties en een baan­brekende batterijduur: die efficiëntie is de magie van Apple Silicon. Op de 14-inch MacBook Pro speel je met gemak tot 17 uur video af en op de 16-inch MacBook Pro zelfs tot 21 uur, zonder ook maar één keer op te moeten laden.

why-mac-battery

3

macOS Monterey. Supercapabel. Supersociaal.

Het hart van elke Mac is macOS: het krachtige en intuïtieve besturings­systeem dat speciaal gemaakt is voor Apple M1. Dit is de meest veelzijdige software van Apple ooit en het draait op de meest geavanceerde hardware ooit.

why-mac-macos

4

Werkt perfect samen met al je Apple devices.

Mac is de perfecte partner voor je andere Apple devices. Lees een bericht op je Apple Watch en stuur een antwoord vanaf je Mac. Maak een presentatie op je Mac en oefen onderweg op je iPhone. Ontgrendel je Mac met je Apple Watch.

why-mac-ecosystem

5

Simpelweg makkelijk.

Met Mac vind je eenvoudig wat je nodig hebt en houd je alles op orde. Geen project is te groot. Het heldere design spreekt voor zich, vooral als je ook een iPhone hebt. Je hebt meteen toegang tot alle regelaars die je nodig hebt, waardoor navigeren op je Mac makkelijker is dan ooit.

why-mac-easy2

6

Wat privé is, blijft •••.

M1 en macOS Monterey zorgen samen voor de meest geavanceerde beveiliging. Mac heeft een ingebouwde bescherming tegen malware en virussen. FileVault versleutelt zelfs je hele systeem voor extra beveiliging. Dus wat je ook doet, Mac zorgt ervoor dat wat privé is, privé blijft.

why-mac-security1

4

Compatibel met alles.

Mac is krachtig, veelzijdig en heeft alles wat je nodig hebt om je werk naar een hoger plan te tillen. Geef je productiviteit en creativiteit een boost met apps voor alles wat je maar kunt bedenken. En je kunt zonder problemen apps van Microsoft 365 en Adobe Creative Cloud gebruiken.

why-mac-apps1

8

Switchen is simp... Zo, dat is snel

Upgraden van PC naar Mac, of van een Intel Mac naar een M1 Mac is erg makkelijk. Meld je aan bij je iCloud-account en de informatie van je iPhone of iPad verschijnt automatisch. Gebruik Migratie-assistent om onder meer je instellingen en gebruikersaccounts snel over te zetten.

why-mac-icloud

9

Advies op maat vooral.
Gemoedsrust achteraf.

Lab9 is als Apple Premium Reseller dé Mac expert in je buurt. We zijn erkend en ondersteund door Apple wegens onze uitstekende klantenbeleving, met speciale aandacht voor oplossingen, service en support.

why-mac-lab9
why-mac-arrow2
LogoLab9Pro

Waarom een Mac bij Lab9 Pro kopen?

whylab9-advies

Uitgebreide keuze met advies

Bij Lab9 vind je alles van Apple en een uitgebreid aanbod accessoires van topmerken, in een klantvriendelijke omgeving.

Of je nu een consument bent of een professionele klant, je geniet van deskundig advies en ondersteuning bij dé Apple expert in je buurt.

whylab9-hersteldienst

Service en hersteldienst

Lab9 is erkend en ondersteund door Apple wegens onze uitstekende klantenservice, met speciale aandacht voor oplossingen, service en support.

We beschikken als enige in België over een door Apple goedgekeurde hersteldienst in elk van onze winkels. Je toestel is dus steeds in de beste handen.

whylab9-overname

We nemen je oude toestel over

Lab9 neemt je oude Mac, iPad, iPhone of Apple Watch over en we geven het een tweede leven. Indien je toestel geen waarde meer heeft, laten we het recycleren.

Je ontvangt de inruilwaarde in de vorm van een waardebon of een korting op je nieuwe aankoop.

whylab9-AFS

Financial services

Apple Financial Services (AFS) is een professionele leasingoplossing die het eenvoudig en betaalbaar maakt om op school aan de slag te gaan met Apple-toestellen, accessoires en bijhorende software. AFS is niet alleen toepasbaar op Apple hardware maar ook voor aanvullende softwareproducten, logistieke diensten, gebundelde technologie en zelfs niet-Apple producten mee te financieren. 

Overnamedienst

Je oude toestel is nog geld waard

Geïnteresseerd in de nieuwste Mac? Zijn je oude Apple Watch, iPhone of iPad aan vervanging toe? Of gewoon op zoek naar een leuk accessoire? Je kan met onze overnamedienst de kost van je nieuwe aankoop verlagen. Lab9 neemt je oude toestel over en geeft het een tweede leven. 

TradeInVisual