Toegankelijkheid - Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
GrotereTekst - NL
Zoom - NL
Vergrootglas
Icon-Vergrootglas

Vergrootglas
Lees de kleine lettertjes

Deze digitale loep gebruikt de camera op je iPhone, iPad of iPod touch om alles waar je met je device naar wijst te vergroten. Denk aan de kleine lettertjes op een etiket of een menukaart bij kaarslicht. ‘Detectie van personen’ maakt gebruik van technologie die meet hoelang het duurt voordat licht door voorwerpen is teruggekaatst. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld makkelijker om je weg te vinden in een rumoerige omgeving of een vrije zitplaats te zoeken. Met de LiDAR-scanner kunnen iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, de 12,9‑inch iPad Pro (4e generatie of nieuwer) en de 11‑inch iPad Pro (2e generatie of nieuwer) bepalen hoe dicht iemand bij je in de buurt staat, zodat je zo nodig wat meer afstand kunt nemen.

AssistiveTouch-AppleWatch
Icon-AssistiveTouch

AssistiveTouc + Apple Watch
Knijp. Knijp. Bel.

Dankzij AssistiveTouch voor watchOS kan iedereen die moeite heeft om het display of de knop aan de zijkant te bedienen toch gewoon met Apple Watch overweg. Met behulp van de geïntegreerde bewegingssensoren en machine learning op het device detecteert Apple Watch subtiele spier- en peesbewegingen. Daardoor kun je het display met bepaalde handbewegingen bedienen, bijvoorbeeld door een knijp­beweging of een vuist te maken. Deze feature werkt ook met VoiceOver. Ideaal als je met een stok loopt of een geleidehond hebt en iets op je Apple Watch wilt doen, zoals de telefoon opnemen, de aanwijzer op het scherm verplaatsen of het berichtencentrum of bedieningspaneel openen.

Met AssistiveTouch voor iOS en iPadOS kun je

 

standaardbewegingen zoals knijpen, draaien of swipen zo aanpassen dat ze gemakkelijker voor je worden. En andere taken, zoals het regelen van het volume, zijn snel uit te voeren met een simpel tikje via het AssistiveTouch-menu.

Gehoorapparaten - NL
Aangepast koptelefoon NL