Lab9 Pro | Boeiende content creëren waar je ook bent, met mobiele applicaties op iPad
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Webinars

Boeiende content creëren waar je ook bent, met mobiele applicaties op iPad

Als content creator sta je tegenwoordig vaker onder druk om in sneltempo nieuwe content aan te leveren die steeds vernieuwend, boeiend en hyperrelevant is voor je doelpubliek. Je hebt dan ook systemen en creatieve applicaties nodig waar je op kan rekenen en waarbinnen je eenvoudig en vlug kan navigeren. 

 

Werken met iPad heeft daarom tal van voordelen. Het toestel voldoet enerzijds aan de hoge verwachtingen van content creators op vlak van performantie. Anderzijds combineert het ook het bijzondere gebruiksgemak van iPadOS met een compact en licht design dat je overal mee naartoe neemt en dat je toelaat om 'on the go' content te maken en te bewerken. 

 

In deze webinar leer je niet alleen hoe je iPadOS kan gebruiken om een mobiele workflow op te bouwen met de functionaliteiten waar je al vertrouwd mee bent op Mac, zoals Files, Mail, Siri en Spotlight. We tonen je ook hoe je je creativiteit de vrije loop kan laten met de verschillende mobiele applicaties van Adobe. Of je nu in enkele kliks filmpjes wil editeren, foto's bewerkt of graag experimenteert met AR, dankzij de vereenvoudigde user interfaces van deze applicaties en de waaier aan exportopties die ze bieden, bespaar je sowieso heel wat kostbare tijd. 
 

iPadCreativiteit-themabeeld

DATUM: 

Donderdag 25 Maart 2021

UUR:

Start om 09:00 - eind voorzien om 10:00

TAAL:

Nederlands

PRIJS:

Gratis

iPadCreativiteit-themabeeld

DATUM: Donderdag 25 Maart 2021

UUR: Start om 09:00 - eind voorzien om 10:00

TAAL: Nederlands

PRIJS: Gratis