JAMF School - Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
LogoJamfSchool

 

Jamf School is een speciaal voor het onderwijs ontwikkelde MDM-oplossing (Mobile Device Management). Dankzij de intuïtieve webinterface is het implementeren, inventariseren en beveiligen van Mac-, iPad- en iOS-apparaten nog nooit zo eenvoudig geweest. Hiermee kan je Apple apparaten – de beste onderwijstechnologie – moeiteloos implementeren en beheren, zodat jij je op je kerntaak kunt richten. Je kunt in een handomdraai gebruikers, gebruikersgroepen en apparaatgroepen aanmaken en beheren. Bekijk gedetailleerde informatie en voer diagnoses uit op individuele apparaten.

 

BannerImage-JamfSchool-indent

Jamf School is een krachtig, kostenefficiënt beheersysteem voor mobiele apparaten voor gebruik in het moderne digitale klaslokaal van nu. Met Jamf School kunnen al uw Apple-apparaten beheerd worden. Jamf School biedt eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen voor de IT-afdeling, leerkrachten en ouders.

Gecombineerd met Apple’s nieuwe iOS 13 is Jamf School de allerbeste keuze op het gebied van MDM voor het onderwijs. Inventariseer, implementeer en beveilig elke Mac, iPad en iPhone op uw school – en integreer ze in de bestaande IT-omgeving met een gemak dat voorheen niet mogelijk was.

Apps

Hou leerlingen gefocust, betrokken en op het juiste spoor.

 

En zorg ervoor dat leerkrachten controle houden over hun klaslokalen en ouders over hun leerlingen.


Jamf Teacher-app geeft leerkrachten de tools om hun klaslokalen te beheren en leerlingen bij de les te houden.

 

Jamf Student-app geeft leerlingen beperkte rechten over hun eigen apparaat, waaronder het instellen van de iPad, de opslag van documenten en de installatie van goedgekeurde apps.

 

Jamf Parent-app gebruikt de kracht van MDM om beheerfuncties aan ouders te bieden, waardoor ze apps en functionaliteiten op de apparaten van het kind via macOS, iOS, watchOS en Android kunnen regelen.

 

Jamf Assessment-app maakt het mogelijk om live webgebaseerde examens te houden, terwijl het voor surveillanten mogelijk is om zowel het scherm als het camerabeeld van leerlingen te zien in één app, zodat surveillanten alles in beeld kunnen houden.

ZuluDeskApp

Leerlingen en studenten

Leren zonder afleiding. Houd de student geconcentreerd in de klas.

 

Leerkrachten

Lesgeven met iPads. Krijg en houd de controle in de klas en nog veel meer.

Ouders

Huiswerk zonder afleiding. Jamf School helpt ouders om hun kinderen gefocust te houden tijdens het leren.

ICT-Coördinator

Krachtig en eenvoudig te gebruiken managementsysteem. Beheer je Apple toestellen zoals nooit tevoren.

JAMF School Management

 

Het Jamf School Management Systeem is het online web platform waarin je eenvoudig Apple toestellen kan beheren in je school.

 

 

jamf-Apparaatbeheer

Apparaatbeheer

IT-coördinatoren kunnen met de beheertools van Jamf School snel apparaten installeren, restricties instellen, apps distribueren en gebruiken koppelen met apparaten.

Registreer apparaten snel in het Device Enrollment Program en maak groepen aan binnen uw school. Werk apparaten bij wanneer updates beschikbaar zijn, zodat alle apparaten up-to-date blijven en met de nieuwste versie van OS, zodat gebruikers toegang hebben tot de nieuwste functies.

Dashboard

Het Jamf School Management-dashboard genereert snelle overzichten van beheerde apparaten, gebruikers, populaire apps, enzovoort.

ICT-coördinatoren kunnen de status van apparaten, apps, iOS-versies en meer op een eenvoudige manier bekijken. Spoor vroegtijdig problemen op met handige overzichten zodat er snel gereageerd kan worden als er iets fout loopt.

jamf-Devices
jamf-Lessen

Lessen

Bereid lessen op voorhand voor met correcte appinstellingen in de Lay-out Editor. Stel iPads in door apps naar de plaats op het scherm te slepen waar jij ze wil hebben. Maak mappen en vul ze met apps die leerlingen en studenten nodig hebben voor een specifieke les of uitstap.

Beheer Shared iPads tijdens de lessen en stel beperkingen in zodat de aandacht in de klas optimaal is. Sta specifieke apps toe of beperk ze om de focus van de leerlingen in de juiste richting te krijgen.

INCIDENTENSYSTEEM

IT-coördinatoren kunnen het incidentensysteem van Jamf School gebruiken om bij te houden of en wanneer apparaten beschadigd zijn geraakt, mogelijke problemen die gedetecteerd zijn en wanneer bijvoorbeeld de garantie op een toestel komt te vervallen. Voeg bijlagen, zoals documenten en foto's als bewijsmateriaal toe.

jamf-Incidentensysteem
BannerImage-JamfSchool-form-indent

Zelf je Apple toestellen beheren? Vraag je JAMF School demo aan.