Accessoires - Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Accessoires die het verschil maken

Als je iPads wil beginnen gebruiken in de klas, bekijken we met Lab9 Education de mogelijkheden om je iPads te beschermen, op te bergen, op te laden, enz. Hieronder vind je reeds een selectie van de accessoires die kunnen gebruikt worden in het onderwijs. Neem gerust contact op met het team van Lab9 Education om samen de  bekijken welke accessoires geschikt zijn voor je school. 

BannerImage-AppleAccessoires-indent

Apple Accessoires

Of je nu een computerlokaal met iMacs inricht of in verschillende klaslokalen met iPad werkt, Apple heeft de beste technologie om je digitaliseringsproject te ondersteunen.

 

Voorzie je iPads bijvoorbeeld uit met een Apple Pencil. De Apple Pencil is geschikt voor het maken van aantekeningen, het maken van verslagen tijdens excursies, het inkleuren van gedetailleerde illustraties, het annoteren van documenten en websites, en al het andere dat leerlingen of docenten doen.

 

Door een Apple TV op je HD-tv of projector aan te sluiten, kun je op een heel nieuwe manier met je leerlingen samenwerken en hen aanmoedigen om hun werk vanaf hun iPad of Mac te delen.

Apple TV 4K 64 GB copy

Apple TV 64GB 4K

Apple-Pencil-(2e-gen)

Apple Pencil (2nd Gen)

MagicMouse-SpaceGray copy

Apple Magic Mouse 2 - Space Grey

Keyboard-num-SpaceGray copy

Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok - Azerty - Space Grey

Tassen en hoezen

Op het gebied van onderwijs is een stevige iPad-hoes geen overbodige luxe. De iPad wordt immers elke dag door verschillende leerlingen gebruikt waardoor we hem ook van de extra bescherming voorzien.

AppleiPadHoes-Accessoire

Apple Smart Cover voor iPad - Pacific

STMDuxDuo-iPad102

STM Dux Plus Duo voor iPad 10.2-inch

Otterbox-iPad102

Otterbox Defender iPad voor iPad 10.2-inch

GriffinSurvivor-iPadPro11-inch

Griffin Survivor voor iPad Pro 11-inch

iPad koffers

Als u een grootschalig project start met meer dan 10 iPads, moet u ook nadenken over hoe u ze gaat opslaan en opladen. Voel je vrij om onze selectie van iPad koffers, hoezen, tassen, mandjes, enz. te bekijken. Ons team helpt u graag bij het kiezen van de juiste opslagmogelijkheden.

Leba-IpadCase

Leba Notebox 10

Lockn'charge-5bay

Lockn'charge 5bay

Lockn'charge-Q10

Lockn'charge Q10

Parat-PARAPROJECT® Case i16

Parat PARAPROJECT® Case i16

BannerImage-LogitechAccessoires-indent_1280x0

Accessoires van Logitech

Soms zijn een paar aanpassingen of aanvullingen aan uw opstelling alles wat u nodig heeft om leren voor alle leerlingen toegankelijk en leuk te maken, ongeacht hun leeftijd, leerstijl of locatie. De juiste oplossingen kunnen grenzen verleggen, zodat leerlingen geconcentreerd kunnen samenwerken voor verrijkende educatieve ervaringen.

BannerImage-PedagogischeGames-indent

Pedagogische accessoires

Naast praktische accessoires zoals toetsenborden en hoezen, biedt Lab9 ook een breed scala aan educatieve accessoires en lesmateriaal als aanvulling op de iPad.

 

Dash, bijvoorbeeld, de blauwe robot van Wonder Workshop is een educatieve robot waarmee je kinderen van 5 tot 12 jaar kunt laten kennismaken met programmeren. Bovendien kan je kinderen met de Sphero SPRK+ programmeerbare robotbal gemakkelijk leren programmeren en hands-on STEAM-activiteiten laten uitvoeren. Onderwerpen zoals creatief problemen oplossen, wiskunde, algoritmen of het maken van je eigen muziek, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

 

Met Osmo leermodules kan je veelzijdige en interactieve oefeningen in een handomdraai voorbereiden. Osmo producten zijn beschikbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands, Frans, Engels, Duits...

OSM1121-1

Play Osmo Little Genius Kit

SPH20530-1

Sphero SPRK+

Dash-robot

Dash

ParrotDrone-Edu

Parrot EDU Drone