Logitech - Oplossingen die een wereld voor hen openen
Logo Lab9
Adobe Creative Cloud

Oplossingen die een wereld voor hen openen.

Soms zijn een paar aanpassingen of aanvullingen aan uw opstelling alles wat u nodig heeft om leren voor alle leerlingen toegankelijk en leuk te maken, ongeacht hun leeftijd, leerstijl of locatie. De juiste oplossingen kunnen grenzen verleggen, zodat leerlingen geconcentreerd kunnen samenwerken voor verrijkende educatieve ervaringen.

1. Hun stem. Hun Wereld

Logitech-oplossingen geven leerlingen de kracht om te leren en hun eigen stem te vormen door een boost te geven aan kennis, retentie en prestaties. Alle leerlingen, of ze nu masterminds zijn, schetsen, notities maken, luisteren of presenteren, kunnen de oplossingen en leermethoden ontdekken die een wereld voor hen openen. 

2. Verbreed hun horizon

Er gaat een hele wereld open wanneer leerlingen de kans krijgen te leren zonder grenzen, zichzelf uit te drukken en hun unieke leerstijl te omarmen. Van een muis tot een extern toetsenbord: zelfs eenvoudige tools kunnen een grote impact hebben op de leerervaring.

BannerImage-LogitechRuggedCombo3Touch-indent

Logitech Rugged Combo 3 Touch

Rugged Combo 3 Touch is een dunne, beschermende toetsenbordcase met een geïntegreerd Multi-Touch-trackpad voor iPad (7e en 8e generatie): perfect voor leerlingen en studenten op school, thuis of waar ze ook aan hun projecten werken.

BannerImage-LogitechRuggedCombo3-indent

Logitech Rugged Combo 3

Rugged Combo 3 verhoogt het potentieel van leerlingen. Ze kunnen typen, creëren en floreren in de klas, thuis of waar ze ook zijn.

BannerImage-LogitechCrayon-indent

Één crayon. Werelden van mogelijkheden.

Maak meer mogelijk in het klaslokaal. Met Crayon kunnen leerlingen op hun eigen manier schrijven, tekenen, creëren en leren.

Image-LogitechZoneLearn

Logitech Zone Learn

Maak kennis met de nieuwe bedrade headsets van Logitech die zijn ontworpen om te leren en gemaakt voor schoolomgevingen. Ontworpen voor alle leerlingen en geoptimaliseerd voor kleinere hoofden. Logitech Zone Learn is getest door ergonomen en leerkrachten, maar bovenal goedgekeurd door ons belangrijkste publiek: kinderen!