Logitech Zone Learn - Lab9 Pro | Apple Premium Partner
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Logitech Zone Learn
Welkom in de studiozone.

Maak kennis met de nieuwe bedrade headsets van Logitech die zijn ontworpen om te leren en gemaakt voor schoolomgevingen. Ontworpen voor alle leerlingen en geoptimaliseerd voor kleinere hoofden. Logitech Zone Learn is getest door ergonomen en leerkrachten, maar bovenal goedgekeurd door ons belangrijkste publiek: kinderen! De headset is ook uitvoerig getest op vegen en vallen om bestand te zijn tegen situaties tijdens een typische schooldag.  Hoewel de meeste educatieve headsets zijn ontworpen voor volwassenen is Zone Learn specifiek ontworpen voor jonge leerlingen. De headset is comfortabel en zorgt ervoor dat zij zich beter kunnen focussen, om uiteindelijk de lesstof beter te begrijpen.

BannerImage-ZoneLearnVoorLeerlingen-indent

Ontworpen voor leerlingen, gemaakt voor scholen

Leerlingen kunnen eindelijk een headset gebruiken die speciaal voor hen is gemaakt met audio die specifiek is gericht op educatieve leertoepassingen. Leerkrachten en kinderen zijn er dol op.

 

De Zone Learn beschikt over zachte, comfortabele oorkussens en is ontworpen om geconcentreerd te leren. Dit hebben leerlingen nodig om uit te blinken op school. Hij is speciaal ontworpen voor kleinere hoofden om aan de behoeften van jongere leerlingen te voldoen. En hij is ook duurzaam genoeg om bestand te zijn tegen de activiteiten van een typische schooldag.

BannerImage-ComfortPasvorm-indent_1280x0

Aanhoudende comfort en pasvorm

De Zone Learn biedt een comfortabele pasvorm en een unieke luisterervaring voor ononderbroken en langdurig leren voor leerlingen van alle leeftijden. Hij beschikt over een keuze uit gevoerde, kunstleren oorkussens (verwisselbare oorkussens voor op of over het oor), een ultrazachte comfortlaag, gelijkmatige gewichtsverdeling en micro-scharnierende oorstukken die in alle richtingen kunnen bewegen om leerlingen te helpen de beste leerresultaten te behalen.

Image-kidportable

Optimale grootte voor elke leerling

De verstelbare schuifarmpjes zorgen voor een optimale pasvorm, vooral voor kleinere hoofden. De headset blijft in een optimale positie zodat leerlingen zich kunnen concentreren op het leren.

 

  • 96% van de leerlingen gaf aan zich comfortabel tot zeer comfortabel te voelen tijdens het dragen van Zone Learn gedurende de hele lesperiode.
  • 89% van de leerlingen gaf aan zich de hele schooldag comfortabel tot zeer comfortabel te voelen bij het dragen van de Zone Learn. 
Image-OptimaleAudio

Optimale audio voor het leren

De Zone Learn heeft audiodrivers die zijn afgestemd op vocale helderheid in plaats van muziek, dus hij is optimaal voor digitale leertoepassingen, zoals lezen, toetsen, ESL/ELL en andere apps voor het leren van taal. De starre microfoonarm met afdichting en filter voor ruisonderdrukking is ontworpen om het geluid beter op te vangen en stemmen helderder weer te geven.

 

  • Voor leerlingen van 6-12 jaar moet geluid 300% luider zijn dan het achtergrondgeluid
  • Slechte audiokwaliteit heeft een directe negatieve invloed op de betrokkenheid van leerlingen
Image-Duurzaamheid

Bestand tegen dagelijks gebruik op school

 

De Zone Learn is ontworpen voor zowel duurzaamheid als comfort, pasvorm en audio-ervaring. Hij heeft een starre microfoonarm en een precieze kabellengte voor langdurig gebruik in klaslokalen. We hebben de kabels uitgebreid getest op alle gebruikelijke slijtage in het klaslokaal, zodat ze kunnen overleven als ze worden gebogen en zelfs als erop wordt gekauwd. De Zone Learn is ook getest met herhaald gebruik van reinigingsmiddelen, dus hij kan keer op keer worden gebruikt en schoongemaakt zonder te slijten. Hij is gemaakt om de ontberingen van een typische schooldag te overleven, ongeacht waar het leren plaatsvindt.

 

  • Militaire kwaliteit en voldoet aan valtest tot 1,2 meter.
  • Getest om bestand te zijn tegen drie jaar dagelijkse reiniging.