Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Adobe Creative Cloud

De ontwerpers van morgen inspireren.

Sphero verandert de manier waarop scholieren van verschillende leeftijden leren met een leuke, uitgebreide benadering van STEAM (dat is STEM + Art) en computerwetenschappen. De codeerrobots, ontwerp- en bouwpakketten, het lesmateriaal en boeiende lessen en activiteiten moedigen verkenning, verbeelding en doorzettingsvermogen aan.

Waarom kiezen voor Sphero? 

1. Interactief leren


De geavanceerde robottechnologie van Sphero verandert traditioneel onderwijs in een interactieve en dynamische ervaring. Leerlingen kunnen hun lessen zien, aanraken en ermee interageren op manieren die vroeger ondenkbaar waren.

2. Coding leuk gemaakt


De robots stellen docenten in staat om codering op een spannende en toegankelijke manier te onderwijzen. Sphero biedt een praktische inleiding tot programmeren, waardoor complexe concepten leuk worden voor leerlingen en de kritische denkvaardigheden worden gestimuleerd

3. Eindeloze mogelijkheden


Met een divers aanbod van robots en accessoires past Sphero zich aan elke klassikale omgeving aan. Van basisschool tot hoger onderwijs, onze producten zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen, vakken en leerdoelen.

4. Toepassingen in de echte wereld


Sphero gaat verder dan het klaslokaal. Leerlingen doen praktische vaardigheden op terwijl ze coderen, robotica en STEAM-concepten verkennen. Bereid je leerlingen voor op de toekomst door ze uit te rusten met essentiële 21ste-eeuwse vaardigheden.

5. Bewezen diensten


Sphero heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om het verbeteren van de betrokkenheid en prestaties van leerlingen. Onderwijzers over de hele wereld zijn getuige geweest van de positieve impact van onze tools op de leerresultaten van leerlingen.

Bolt

Sphero Bolt

 Maak je klaar om sensatie toe te voegen aan je klas met Sphero BOLT - de ultieme codeer robot bal! De Sphero BOLT is ontworpen voor docenten die hun leerlingen nieuwsgierig willen maken naar STEM en is een revolutionair hulpmiddel waarmee leerlingen hun creativiteit, coderingsvaardigheden en uitvindingsvermogen kunnen verkennen. 

Roverplus

Sphero RVR+ 

RVR+ is Sphero's revolutionaire versie van de programmeerbare robot en is geoptimaliseerd voor middelbare scholen. De RVR+ kan direct uit de doos bestuurd worden, zit vol met verschillende sensoren en is gemaakt om aangepast te worden. Leerlingen leren coderen en de basisbeginselen van computerwetenschappen met de gratis Sphero Edu app of gevorderde programmeurs kunnen een level omhoog met de openbare Sphero SDK om te programmeren met Python en hardware van derden aan te sluiten.

Code Mat

Sphero Codeer mat

Deze tweezijdige mat biedt een eenvoudige, toegankelijke manier om te leren coderen op basis van blokken, de basisbeginselen van wiskunde te begrijpen en samen problemen op te lossen met elke ronde Sphero-robot. De Code Mat wordt geleverd met drie sets van 10 dubbelzijdige coderingskaarten die begeleide, praktische coderingslessen bieden.