Sphero Bolt - Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Adobe Creative Cloud

Coderen, ontdekken, en leren was nog nooit zo leuk!

Met zijn geavanceerde sensoren, programmeerbare LED matrix en innovatieve technologie, is Sphero BOLT de perfecte manier om wat plezier toe te voegen tijdens het leren en maakt je klaslokaal een plek waar studenten niet kunnen wachten om te ontdekken!

 

kenmerken en voordelen

 

1. Gemaakt voor in de klas


Met zijn duurzame en waterdichte ontwerp is Sphero BOLT bestand tegen zelfs de meest fantasierijke, out-of-the-box ideeën die je leerlingen kunnen bedenken, en kan hij elk avontuur aan dat je leerlingen zich kunnen voorstellen met een batterij die de hele dag meegaat.

2. stimuleer 
CREAtieve ideeën


Met de geavanceerde programmeerbare sensoren en 8x8 LED-matrix van de Sphero BOLT kunnen uw leerlingen de wereld van codering en robotica verkennen met praktische, creatieve spelletjes, terwijl ze de eindeloze mogelijkheden ontdekken.

3. voor alle niveaus


Sphero BOLT is geweldig voor leerkrachten en leerlingen van alle niveaus, met drie manieren om te programmeren (Tekenen, Blokken en Tekstcodering) en leerplannen en hulpmiddelen om BOLT te introduceren en er dieper op in te gaan.

4. vakoverstijgend
 leren


Sphero BOLT is perfect voor vakoverschrijdend leren, waarbij STEM en kunst worden gecombineerd om creativiteit en innovatie in de klas aan te moedigen. Met toegang tot een uitgebreide bibliotheek van educatieve games en activiteiten in de gratis Sphero Edu App (compatibel met iOS, Android en Chrome), kunnen je leerlingen leren coderen op een boeiende en interactieve manier.

Bolt Power Pack 

De Sphero BOLT Power Pack is het perfecte leshulpmiddel om leerlingen te betrekken bij praktische STEAM-activiteiten. Met een duurzaam en waterdicht ontwerp, een batterij die de hele dag meegaat en geavanceerde programmeerbare sensoren, is BOLT bestand tegen zelfs de meest fantasierijke, out-of-the-box ideeën. De BOLT Power Pack bevat 15 programmeerbare robots, een oplaadkoffer, een handleiding voor docenten en accessoires.