Lab9 Pro Bundel - Creatief in de klas - Lab9 Pro - Apple Premium Reseller
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Themabeeld-web-image.jpg

Spring mee in de digitale en creatieve leefwereld van je leerlingen en ontdek hoe je hen spelenderwijs kan helpen om ideeën te ontwikkelen en te uiten door middel van video, fotografie, muziek en tekenen.

 

Dankzij de Lab9 Pro Creativiteitsbundel is het nu voordeliger dan ooit om Apple in te zetten in de klas en de creativiteit van je leerlingen een boost te geven.

 

Met de nieuwste iPad, Apple Pencil en een stevige hoes geef je je leerlingen de hulpmiddelen in handen om op een creatieve manier te leren denken, experimenteren en ideeën te communiceren.

BannerImage-iPadInDeKlas-indent.jpg

DE IDEALE COMPUTER VOOR JE KLAS LIJKT TOTAAL NIET OP EEN COMPUTER

Met iPad heb je alle vrijheid om je ideeën te uiten. En om te gaan en staan waar je maar wilt. De geweldige apps en geavanceerde ingebouwde technologie maken iPad enorm veelzijdig. Leerlingen kunnen er alles mee maken, wat ze ook bedenken. En omdat alles intuïtief werkt, kunnen ze direct met hun ideeën aan de slag.

BannerImage-Creativiteit-indent.jpg

WAAROM CREATIVITEIT BELANGRIJK IS

Dankzij onderzoek en veertig jaar samen­werken met mensen uit het onderwijs weten we dat creatieve expressie de betrokkenheid van leerlingen vergroot. En dit zorgt er weer voor dat ze meer verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling. Leerlingen worden beter in problemen oplossen, communiceren en samen­werken. Ook gaan ze vaker op onderzoek uit en experimenteren ze meer. Ze zijn taalvaardiger en ontwikkelen hun eigen manier van uitdrukken. Ze hebben meer fantasie en leggen verbanden die ze anders niet zouden leggen. Al deze skills komen van pas bij alles wat ze doen. Op school en erbuiten.

Elke leerling heeft creatieve skills.

Alle leerlingen leren anders, vinden inspiratie in andere dingen en delen ideeën op hun eigen manier. ‘Iedereen is creatief’ is ontwikkeld met de hulp van leerkrachten en creatieve professionals en omvat vier projecthand­leidingen om leerlingen te laten kennismaken met de basis­beginselen van video, fotografie, muziek en tekenen. Leerlingen maken hierbij gebruik van gratis apps op iPad en de ingebouwde camera, microfoon, speakers, het Multi-Touch-display, VoiceOver en Apple Pencil. En met het Werkboek Ontwerpen ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden terwijl ze alle fasen van het creatieve proces doorlopen en werken aan een eindproject.

Tekenen.png

Tekenen

app-tekenen.png

Tayasui
Sketches
School

app-keynote.png

Keynote

app-pages.png

Pages

Fotos.png

Foto's

app-camera.png

Camera

app-fotos.png

Foto's

app-keynote.png

Keynote

Video's.png

Video's

app-clips.png

Clips

app-imovie.png

iMovie

app-fotos.png

Foto's

Muziek.png

Muziek

app-garageband.png

Garageband

BannerImage-JamfSchool-indent-left.jpg

JAMF SCHOOL: MOBILE DEVICE MANAGEMENT ZONDER ZORGEN

Jamf School is een krachtig, kostenefficiënt beheersysteem voor mobiele apparaten voor gebruik in het moderne digitale klaslokaal van nu. Met Jamf School kunnen al uw Apple-apparaten beheerd worden. Jamf School biedt eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen voor de IT-afdeling, leerkrachten en ouders.

 

Gecombineerd met Apple’s nieuwe iOS 13 is Jamf School de allerbeste keuze op het gebied van MDM voor het onderwijs. Inventariseer, implementeer en beveilig elke Mac, iPad en iPhone op uw school – en integreer ze in de bestaande IT-omgeving met een gemak dat voorheen niet mogelijk was.

BannerImage-APLSTraining-indent.jpg

Halve dag Training:
Apple Professional Learning

Tijdens deze pedagogische iPad-opleiding, gegeven door een leerkracht, worden verschillende manieren getoond hoe u de iPad zo efficiënt mogelijk inzet tijdens de lessen, hoe u uw eigen creativiteit en dat van de leerlingen kunt verbeteren tijdens de lessen. Onze lesgevers staan zelf dagdagelijks voor de klas en zijn erkend door Apple om workshops te geven in scholen. Ze werken vanuit hun eigen ervaring als leerkracht en houden rekening met de leerplannen en de ICT-eindtermen.

ALGEMEN VOORWAARDEN:
Deze bundel omvat volgende producten: 10 x Apple iPad 10.2-inch 32GB, 10 x STM DUX Duo, 10 x Apple Pencil 1ste generatie, 10 licenties JAMF School voor 1 jaar en 1 halve dag Apple Professional Learning Training.
Actie geldig zolang de voorraad strekt.