Locaties | Lab9 - Apple Premium Reseller
Logo Lab9

B2B-Locaties

Om u nog beter te ondersteunen, zijn we actief vanuit verschillende locaties in België. Als professionele klant kan u steeds terecht in onze kantoren in Kortrijk, Antwerpen en Hasselt.

 

Onze B2B-locaties zijn één voor één ingericht om u de beste dienstverlening te kunnen bieden. Zo zijn ze voorzien van een een volledig uitgerust opleidingslokaal waar u professionele Apple- en Adobe-opleidingen kan volgen. 

 

Daarnaast kan u ook in Kortrijk, Antwerpen en Hasselt terecht bij onze reparatiedienst, waar onze Apple Certified Service Engineers uw toestel snel en vakkundig kunnen herstellen. 

BannerImage-Evenementen-indent

Evenementen & Webinars

Bij Lab9 geloven we heel sterk in kennisoverdracht. Onze specialisten adviseren je niet alleen bij de aankoop van een nieuw toestel, ze willen ook hun expertise delen door te spreken op onze evenementen en beurzen of in een van onze gratis webinars.   

 

In onze webinars en evenementen kaarten we steeds een specifieke topic of problematiek binnen de sector aan of gaan we dieper in op de mogelijkheden van bepaalde software. Ons doel? Jou nieuwe inzichten bieden en praktische tools in handen geven om productiever aan de slag te gaan.