Creative Inspiration & Solution Day
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Event

 

Creative Inspiration & Solution Day

Creative Inspiration and Solution Day is een gratis evenement voor iedereen die zijn of haar grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten wil krijgen over contentcreatie.

 

De voorziene netwerkmomenten zijn bovendien het uitgelezen moment om ideeën uit te wisselen met andere creatieve professionals en onze experten staan steeds ter beschikking mochten jullie vragen hebben over onze oplossingen of specifieke softwarepakketten.

LogoCISD-Test

LOCATIE:

Zebrastraat Gent

Zebrastraat 32/001 - 9000 Gent

DATUM: 

Woensdag 15 juni 2022

UUR:

Start om 8:00 - eind voorzien om 18:00

TAAL:

NL

PRIJS:

Gratis

LogoCISD-TestMobile

LOCATIE: Zebrastraat, Gent -  Zebrastraat 32/001 - 9000 Gent

DATUM: Woensdag 15 juni 2022

UUR: Start om 9:00 - eind voorzien om 18:00

TAAL: NL

PRIJS: Gratis

Programma

 

Het programma is gevuld met creatieve sessies van inspirerende sprekers en massa’s praktische tips & tricks die je sowieso meeneemt in je eigen creatieve sessie. Onze sprekers zijn zeker niet schuw om gloeiend actuele thema’s aan te snijden en hun inzichten met jullie te delen.

 

Samen met onze partners, waaronder Apple, Adobe, Microsoft, en Enfocus geven we je een duidelijke inkijk in de nieuwe mogelijkheden binnen grafische vormgeving en digitale content creatie. Bekijk het overzicht van sessies en stel je persoonlijk programma samen


 

Introductie - Geert Coolman

GeertCoolman

Grafische bedrijven in industrie 4.0

 

Wist je dat we vandaag midden in de 4de industriële revolutie zitten? Dankzij industrie 4.0  is alles geconnecteerd met het internet, wat ervoor zorgt dat onze systemen nog complexer en sneller op elkaar kunnen worden afgestemd. Ook voor bedrijven in de grafische industrie heeft dit een grote impact. Doorheen deze openingsessie bespreken we hoe grafische bedrijven zich vanaf vandaag kunnen voorbereiden op de digitale wereld van morgen. 

Sessie 1

Sessie 2

Keynote spreker - Richard Van Hooijdonck

RichardVanHooijdonck

De toekomst van Marketing & Media

 

Als futurist, keynotespreker en trendwatcher is Richard van Hooijdonk een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Hij heeft meerdere chip-implantaten, omdat hij de toekomst ook zelf wil beleven. Zijn inspiratie sessies zijn door meer dan 550.000 mensen bijgewoond en daarnaast is hij een regelmatige gast bij televisie en radio programma’s

 

Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij trends op het gebied van robotica, drones, zelfrijdende systemen, 3D & 4D printing, sensoren, blockchain, quantum computing, neurotech, biotech, platforms en augmented & virtual reality. Samen met kunstmatige intelligentie zorgen deze technologieën voor baanbrekende mogelijkheden, maar ook voor uitdagingen en bedreigingen voor mensen, bedrijven en overheden.

 

Klanten willen dat merken hun ervaringen door hun ogen bekijken en deze nog meer geïntegreerd, naadloos en consistent maken. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door gepersonaliseerde en zeer immersieve customer journeys te ontwikkelen voor elk marketingkanaal, met geavanceerde technologieën als kunstmatige intelligentie, virtual & augmented reality, voorspellende analyses en beeld- en stemherkenningstechnologie. Binnenkort behoren slimme koelkasten, Tesla-dashboards en chipimplantaten allemaal tot deze marketingkanalen.

Sessie 3

Sessie 4

Schrijf je in en stel je eigen programma samen

Registraties voor Creative Inspiration & Solution Day in Gent zijn afgesloten, momenteel werken we aan onze planning voor 2022 voor een nieuwe edtie van CISD.
 

Heb je nog vragen omtrent je registratie in Antwerpen, contacteer ons via zeno.verschaeve@lab9pro.be