Creative Inspiration & Solution Day - Kortrijk
Logo Lab9

Event

 

Creative Inspiration & Solution Day

Creative Inspiration and Solution Day is een gratis evenement voor iedereen die zijn of haar grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten wil krijgen over contentcreatie.

 

De voorziene netwerkmomenten zijn bovendien het uitgelezen moment om ideeën uit te wisselen met andere creatieve professionals en onze experten staan steeds ter beschikking mochten jullie vragen hebben over onze oplossingen of specifieke softwarepakketten.

LogoCISD-Test

LOCATIE:

Kortrijk Xpo

Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

DATUM: 

Dinsdag 28 maart 2023

UUR:

Start om 8:00 - eind voorzien om 18:00

TAAL:

NL

PRIJS:

Gratis

LogoCISD-TestMobile

LOCATIE: Kortrijk Xpo

Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

DATUM: Dinsdag 28 maart 2023

UUR: Start om 9:00 - eind voorzien om 18:00

TAAL: NL

PRIJS: Gratis

Programma

 

Het programma is gevuld met creatieve sessies van inspirerende sprekers en massa’s praktische tips & tricks die je sowieso meeneemt in je eigen creatieve sessie. Onze sprekers zijn zeker niet schuw om gloeiend actuele thema’s aan te snijden en hun inzichten met jullie te delen.

 

Samen met onze partners, waaronder Apple, Adobe, Microsoft, en Enfocus geven we je een duidelijke inkijk in de nieuwe mogelijkheden binnen grafische vormgeving en digitale content creatie. Bekijk het overzicht van sessies en stel je persoonlijk programma samen


 

Introductie - Geert Coolman

GeertCoolman

Grafische bedrijven in industrie 4.0

 

Wist je dat we vandaag midden in de 4de industriële revolutie zitten? Dankzij industrie 4.0  is alles geconnecteerd met het internet, wat ervoor zorgt dat onze systemen nog complexer en sneller op elkaar kunnen worden afgestemd. Ook voor bedrijven in de grafische industrie heeft dit een grote impact. Doorheen deze openingsessie bespreken we hoe grafische bedrijven zich vanaf vandaag kunnen voorbereiden op de digitale wereld van morgen. 

Sessie 1

Sessie 2

Keynote spreker - Tom Palmaerts

TomPalmaerts

Consumers in 2030

Tom is een trendwatcher, opinieleider op het gebied van consumentengedrag en attitudes in een veranderende wereld. Naast keynote spreker is hij trend consultant, auteur, en managing partner bij Trendwolves. 

 

“We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar door culturele spanningen en innovaties in een kader te plaatsen, kunnen we ons een beeld vormen van toekomstige mogelijkheden. Tom springt tijdens Creative Inspiration & Solution Day 10 jaar vooruit om inzicht te krijgen in de grootste maatschappelijke veranderingen. Toekomstdenken is pas interessant als je er vandaag al mee aan de slag kunt.” 

Sessie 3

Sessie 4

Schrijf je in en stel je eigen programma samen

Registraties voor Creative Inspiration & Solution Day in Kortrijk zijn afgesloten, momenteel werken we verder aan onze planning voor 2023 voor een nieuwe edtie van CISD.
 

Heb je nog vragen omtrent je registratie in Kortrijk, contacteer ons via zeno.verschaeve@lab9pro.be