Creative Inspiration & Solution Day - Gent
Logo Lab9

Event

 

Creative Inspiration & Solution Day

Creative Inspiration and Solution Day is een gratis evenement voor iedereen die zijn of haar grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten wil krijgen over contentcreatie.

 

De voorziene netwerkmomenten zijn bovendien het uitgelezen moment om ideeën uit te wisselen met andere creatieve professionals en onze experten staan steeds ter beschikking mochten jullie vragen hebben over onze oplossingen of specifieke softwarepakketten.

LogoCISD-Test

LOCATIE:

Zebrastraat Gent

Zebrastraat 32/001 - 9000 Gent

DATUM: 

Donderdag 26 oktober 2023

UUR:

Start om 8:00 - eind voorzien om 18:00

TAAL:

NL

PRIJS:

Gratis

LogoCISD-TestMobile

LOCATIE: Zebrastraat Gent

Zebrastraat 32/001 - 9000 Gent

DATUM: Donderdag 26 oktober 2023

UUR: Start om 8:00 - eind voorzien om 18:00

TAAL: NL

PRIJS: Gratis

Programma

 

Het programma is gevuld met creatieve sessies van inspirerende sprekers en massa’s praktische tips & tricks die je sowieso meeneemt in je eigen creatieve sessie. Onze sprekers zijn zeker niet schuw om gloeiend actuele thema’s aan te snijden en hun inzichten met jullie te delen.

 

Samen met onze partners, waaronder Apple, Adobe, Microsoft, en Enfocus geven we je een duidelijke inkijk in de nieuwe mogelijkheden binnen grafische vormgeving en digitale content creatie. Bekijk het overzicht van sessies en stel je persoonlijk programma samen


 

Introductie - Geert Coolman

GeertCoolman

Grafische bedrijven in industrie 4.0

 

Wist je dat we vandaag midden in de 4de industriële revolutie zitten? Dankzij industrie 4.0  is alles geconnecteerd met het internet, wat ervoor zorgt dat onze systemen nog complexer en sneller op elkaar kunnen worden afgestemd. Ook voor bedrijven in de grafische industrie heeft dit een grote impact. Doorheen deze openingsessie bespreken we hoe grafische bedrijven zich vanaf vandaag kunnen voorbereiden op de digitale wereld van morgen. 

Sessie 1

Sessie 2

Keynote spreker - Nancy Rademaker

NancyRademaker

The power of artificial intelligence

Surfend op de golf van technologische vooruitgang, komt Artificial Intelligence naar voren als de volgende transformerende kracht in onze samenleving. In de keynote The Power of AI deelt Nancy haar kijk op de toekomst aan de hand van technologische ontwikkelingen en schetst een beeld van hoe AI, met daarbij de revolutionaire gebieden van Generative AI en ChatGPT, ons leven beïnvloedt.

 

Is Artificial Intelligence te gecompliceerd, technisch of saai? ‘The Power of AI’ bewijst het tegendeel. Het biedt een eenvoudig te begrijpen overzicht van wat AI is en hoe het werkt, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en geïllustreerd met levendige - en vaak indrukwekkende - voorbeelden. Voorbeelden die het publiek op vermakelijke wijze aan de hand nemen bij het laden van begrippen als 'algoritmen, machine learning, deep learning, neurale netwerken en autonome AI' - om er maar een paar te noemen – en die een boeiende blik werpen op het totale vakgebied.

 

Maar nog belangrijker, terwijl deze begrippen op begrijpelijke wijze landen, vindt de vertaling plaats naar wat AI in het algemeen - en Generative AI en toepassingen als ChatGPT in het bijzonder - voor organisaties kan doen. Daarbij ligt de focus op het exponentieel verbeteren van customer knowledge, het verhogen van efficiency en het bieden van een meer proactieve, gepersonaliseerde klantbeleving.

Sessie 3

Sessie 4

Schrijf je in en stel je eigen programma samen

Registraties voor Creative Inspiration & Solution Day in Gent zijn afgesloten, momenteel werken we verder aan onze planning voor 2024 voor een nieuwe edtie van CISD.
 

Heb je nog vragen omtrent je registratie in Gent, contacteer ons via marketing@lab9pro.be