Creative Inspiration & Solution Day - Kortrijk
Logo Lab9

Event

 

Creative Inspiration & Solution Day

Creative Inspiration and Solution Day is een gratis evenement voor iedereen die zijn of haar grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten wil krijgen over contentcreatie.

 

De voorziene netwerkmomenten zijn bovendien het uitgelezen moment om ideeën uit te wisselen met andere creatieve professionals en onze experten staan steeds ter beschikking mochten jullie vragen hebben over onze oplossingen of specifieke softwarepakketten.

 

Komende edities: 
CISD Hasselt - Donderdag 28 november 2024

LogoCISD-Test

LOCATIE:

Corda Conference
Kempische Steenweg 293, 3500 Hasselt

DATUM: 

Donderdag 28 november 2024

UUR:

Start om 8:00 - eind voorzien om 18:00

TAAL:

NL

PRIJS:

Gratis

LogoCISD-TestMobile

LOCATIE: Corda Conference 

Kempische Steenweg 293, 3500 Hasselt

DATUM: Donderdag 28 november 2024

UUR: Start om 8:00 - eind voorzien om 18:00

TAAL: NL

PRIJS: Gratis

Programma

 

Het programma is gevuld met creatieve sessies van inspirerende sprekers en massa’s praktische tips & tricks die je sowieso meeneemt in je eigen creatieve sessie. Onze sprekers zijn zeker niet schuw om gloeiend actuele thema’s aan te snijden en hun inzichten met jullie te delen.

 

Samen met onze partners, waaronder Apple, Adobe, Microsoft, en Enfocus geven we je een duidelijke inkijk in de nieuwe mogelijkheden binnen grafische vormgeving en digitale content creatie. Bekijk het overzicht van sessies en stel je persoonlijk programma samen


 

Introductie - Geert Coolman

GeertCoolman-Intro

Grafische bedrijven in industrie 4.0

 

Wist je dat we vandaag midden in de 4de industriële revolutie zitten? Dankzij industrie 4.0  is alles geconnecteerd met het internet, wat ervoor zorgt dat onze systemen nog complexer en sneller op elkaar kunnen worden afgestemd. Ook voor bedrijven in de grafische industrie heeft dit een grote impact. Doorheen deze openingsessie bespreken we hoe grafische bedrijven zich vanaf vandaag kunnen voorbereiden op de digitale wereld van morgen. 

Sessie 1

Sessie 2

Keynote spreker - Dries Depoorter

Surveillance art, dying phones and fake likes


Dries Depoorter, een Belgische kunstenaar met een passie voor technologie, creëert werken die zowel aanstekelijk als humoristisch zijn. Zijn kunstwerken verkennen thema's zoals privacy, sociale media, kunstmatige intelligentie en security. Met een achtergrond van zes jaar in de elektronica voordat hij de sprong waagde naar de kunstacademie, heeft Depoorter een unieke kijk op de interactie tussen mens en technologie.

Onder zijn creatieve uitkomsten bevinden zich diverse producten, waaronder apps, games en interactieve installaties. Als internationale spreker en exposant heeft Depoorter zijn werk tentoongesteld op verschillende gerenommeerde locaties en gaf hij ook lezingen op vooraanstaande platforms en aan organisaties zoals TEDx, het MoMA, SXSW, Chanel, Adidas, het Mutek Festival, het STRP Festival, de Dutch Design Week en web2day. Als freelance conceptontwikkelaar richt hij zich op digitale processen, waardoor hij voortdurend nieuwe manieren ontdekt om zijn boeiende visie op technologie te delen.

DriesDepoorter

Sessie 3

Sessie 4

Schrijf je in en stel je eigen programma samen

Registraties voor Creative Inspiration & Solution Day in Kortrijk zijn afgesloten, momenteel werken we verder aan onze planning voor 2024 voor een nieuwe edtie van CISD.
 

Heb je nog vragen omtrent je registratie in Kortrijk, contacteer ons via marketing@lab9pro.be

 

Gegevens

Maak de keuze van je voorkeursessies

09u00: Voorwoord

09u30: Voorkeurssessie 1

 

10u45: Voorkeurssessie 2

 

13u00: Keynote speaker

14u30: Voorkeurssessie 3

 

15u45: Voorkeurssessie 4

 

Ik schrijf me in voor de editie:


Opmerkingen