Creative Inspiration & Solution Day - Gent
Logo Lab9

Event

 

Creative Inspiration & Solution Day

Creative Inspiration and Solution Day is een gratis evenement voor iedereen die zijn of haar grafische skills wil perfectioneren en nieuwe inzichten wil krijgen over contentcreatie.

 

De voorziene netwerkmomenten zijn bovendien het uitgelezen moment om ideeën uit te wisselen met andere creatieve professionals en onze experten staan steeds ter beschikking mochten jullie vragen hebben over onze oplossingen of specifieke softwarepakketten.

 

Komende edities: 
CISD Kortrijk - Dinsdag 11 juni 2024
CISD Hasselt - Donderdag 28 november 2024

LogoCISD-Test

LOCATIE:

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

DATUM: 

Dinsdag 11 juni 2024

UUR:

Start om 8:00 - eind voorzien om 18:00

TAAL:

NL

PRIJS:

Gratis

LogoCISD-TestMobile

LOCATIE: BluePoint Antwerpen

Filip Williotstraat 9, 2600 Antwerpen

DATUM: Donderdag 28 maart 2024

UUR: Start om 8:00 - eind voorzien om 18:00

TAAL: NL

PRIJS: Gratis

Programma

 

Het programma is gevuld met creatieve sessies van inspirerende sprekers en massa’s praktische tips & tricks die je sowieso meeneemt in je eigen creatieve sessie. Onze sprekers zijn zeker niet schuw om gloeiend actuele thema’s aan te snijden en hun inzichten met jullie te delen.

 

Samen met onze partners, waaronder Apple, Adobe, Microsoft, en Enfocus geven we je een duidelijke inkijk in de nieuwe mogelijkheden binnen grafische vormgeving en digitale content creatie. Bekijk het overzicht van sessies en stel je persoonlijk programma samen


 

Introductie - Geert Coolman

GeertCoolman-Intro

Grafische bedrijven in industrie 4.0

 

Wist je dat we vandaag midden in de 4de industriële revolutie zitten? Dankzij industrie 4.0  is alles geconnecteerd met het internet, wat ervoor zorgt dat onze systemen nog complexer en sneller op elkaar kunnen worden afgestemd. Ook voor bedrijven in de grafische industrie heeft dit een grote impact. Doorheen deze openingsessie bespreken we hoe grafische bedrijven zich vanaf vandaag kunnen voorbereiden op de digitale wereld van morgen. 

Sessie 1

Sessie 2

Keynote spreker - Michael Humblet

MichaelHumblet-Keynote

Nobody Knows You...

Michael Humblet wordt erkend als de referentie in de Benelux op het gebied van Verkoop, Content en lead generation. Hij is de auteur van de meest gelezen sales boeken in Vlaanderen: Nobody Knows You en WHY NOW. Met zijn content agency Chaomatic heeft hij reeds meer dan 350 firma’s helpen schalen. Check zijn Inspirerende youtube/podcast show genaamd The Sales Acceleration Show

Content is enorm veranderd, maar de manier hoe de meeste bedrijven deze produceren is hopeloos verouderd. Michael zal in zijn inspirerende keynote uitleggen hoe je gelaagde content machines kan opbouwen die ervoor zorgen dat je constante stroom content kan produceren.

 

Consistentie en kwalitatieve kwantiteit zijn de game changer maar dat is moeilijk te vol te houden. Aan de hand van een aantal voorbeelden zal Michael Humblet de strategie maar ook de tactieken uitleggen hoe je dit kan verwezenlijken voor je eigen bedrijf of voor je klanten.

Sessie 3

Sessie 4

Schrijf je in en stel je eigen programma samen

Gegevens

Maak de keuze van je voorkeursessies

09u00: Voorwoord

09u30: Voorkeurssessie 1

 

10u45: Voorkeurssessie 2

 

13u00: Keynote speaker

14u30: Voorkeurssessie 3

 

15u45: Voorkeurssessie 4

 

Ik schrijf me in voor de editie:Opmerkingen