Opleidingsaanbod | Lab9 Academy Adobe Authorised Training Centre
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Opleidingsaanbod

BannerImage-VideoAudioAnimatie-indent

Video, audio & animatie

Of je nu een ambitieuze YouTuber of een Hollywood-filmmaker bent, met de video- en audiotools van Adobe kun je je beeldmateriaal voor film, tv en het web perfectioneren. Bewerk het materiaal op je telefoon of desktop. Voeg illustraties, effecten en professionele audio toe. Maak overal een animatie van. Het werkt allemaal naadloos op alle apps en apparaten.

BannerImage-Ontwerp-indent

CREATIE & PREPRESS

Creative Cloud heeft de ontwerptools waarmee je je ideeën tot leven brengt, met apps voor alles van beeldcomposities en fotobewerking tot websiteontwerp, digitaal schilderen, 3D en augmented reality. Maak logo’s, posters, advertenties, verpakkingen en meer. Schilder, teken en schets met digitale penselen die werken als echte penselen. 

BannerImage-Fotografie-indent

Fotografie

Creëer ongelooflijke foto’s met ’s werelds beste fotografietools. Bewerk, orden, bewaar en deel eenvoudig foto’s met hoge resolutie vanaf elke locatie met de Lightroom-fotoservice. En zet je afbeeldingen met Photoshop om naar alles wat je je maar kunt voorstellen.

BannerImage-Web-Tablet-indent

Web & Tablet

Zet je beste ideeën om in geweldige ervaringen met onze reeks van web- en UX-ontwerptools. Bouw moderne, responsieve webpagina’s met of zonder codering. Maak ontwerpen en prototypen voor websites, mobiele apps en nieuwe ervaringen – van spraakgestuurde apparaten tot wearables. 

BannerImage-AdministratieveToepassingen-indent

ADMINISTRATIEVE OPLEIDINGEN

Wil je leren hoe je snel bewerkingen kan doorvoeren in een PFD of hoe je mooie formulieren maakt in Adobe Acrobat? Ben je geïnteresseerd om  in één handomdraai handtekeningen te  verzamelen via Adobe Sign maar weet je niet hoe je er aan moet beginnen?

 

Schrijf je dan snel in voor één van onze administratieve opleidingen. Onze Adobe Certified Experts gidsen je stap voor stap door alle mogelijkheden van de programma’s van Adobe Document Cloud.