Opleidingsaanbod | Lab9 Academy Adobe Authorised Training Centre
Logo Lab9

Opleidingsaanbod

CreatiePrepress

CREATIE & PREPRESS

Creative Cloud heeft de ontwerptools waarmee je al je ideeën tot leven brengt, met apps voor alles van beeldcomposities en fotobewerking tot websiteontwerp, digitaal schilderen, 3D en augmented reality. Maak logo’s, posters, advertenties, verpakkingen en meer. Schilder, teken en schets met digitale penselen die werken als echte penselen. 

BannerImage-VideoAudioAnimatie-indent

Video, audio & animatie

Of je nu een ambitieuze YouTuber of een Hollywood-filmmaker bent, met de video- en audiotools van Adobe kun je je beeldmateriaal voor film, tv en het web perfectioneren. Bewerk het materiaal op je telefoon of desktop. Voeg illustraties, effecten en professionele audio toe. Maak overal een animatie van. Het werkt allemaal naadloos op alle apps en apparaten.

BannerImage-3DAR-indent_22

3D & AR

Wens je kennis te maken met de fascinerende wereld van 3D en AR? Wij helpen jou graag verder via onze opleidingen, om jouw idéeën om te zetten in oogverblindende realisaties. 
Onze Adobe Certified Experts gidsen je stap voor stap door alle mogelijkheden van deze programma’s van Adobe en Maxon Cinema 4D.

BannerImage-Fotografie-indent

Fotografie [ beeldmanipulatie ]

Creëer ongelooflijke foto’s met ’s werelds beste fotografietools. Bewerk, orden, bewaar en deel eenvoudig foto’s met hoge resolutie vanaf elke locatie met de Lightroom-fotoservice. En zet je afbeeldingen met Photoshop om naar alles wat je je maar kunt voorstellen.

BannerImage-Web-Tablet-indent

Web & Tablet

Zet je beste ideeën om in geweldige ervaringen met onze reeks van web- en UX-ontwerptools. Bouw moderne, responsieve webpagina’s met of zonder codering. Maak ontwerpen en prototypen voor websites, mobiele apps en nieuwe ervaringen – van spraakgestuurde apparaten tot wearables. 

BannerImage-AdministratieveToepassingen-indent

ADMINISTRATIEVE OPLEIDINGEN

Wil je leren hoe je snel en eenvoudig bewerkingen kan doorvoeren in een PDF-bestand of hoe je interactieve formulieren aanmaakt?  Ben je geïnteresseerd om digitale handtekeningen te gebruiken via Adobe Sign? 

 

Wens je vlot te kunnen werken met de vele samenwerkingsmogelijkheden van Microsoft Teams of heb je vragen over Microsoft Outlook? 

 

Schrijf je dan snel in voor één van onze administratieve opleidingen. Onze experten gidsen je stap voor stap doorheen alle mogelijkheden van deze programma’s. 

STAY IN THE LOOP

Abonneer je op de nieuwsbrief van Lab9 Academy en blijf op de hoogte van: 

 nieuwe features, handige tips & tricks

 gratis evenementen & webinars

  uitzonderlijke kortingen 

  nieuwe opleidingen