IT & Security | Lab9 - Apple Premium Reseller
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

IT & Security voor KMO's

Wat je core-business ook is, een degelijke IT-infrastructuur is steeds van groot belang. Wij zorgen voor een IT-dienstverlening op maat met een persoonlijke aanpak. We analyseren hoe de huidige infrastructuur in elkaar zit en bekijken waar jullie eventueel extra ondersteuning kunnen gebruiken om de implementatie in goede banen te leiden. We regelen de hele infrastructuur, inclusief serverpark en een draadloos netwerk met het juiste beveiligingsniveau, zodat alles voor jou ‘plug and play’ is. 

BannerImage-ServiceContract-indent.jpg

IT-Infrastructuur op maat

We analyseren hoe de huidige infrastructuur in elkaar zit en bekijken waar jullie eventueel extra ondersteuning kunnen gebruiken om de implementatie in goede banen te leiden.

 

We regelen de hele infrastructuur, inclusief serverpark en een draadloos netwerk met het juiste beveiligingsniveau, zodat alles voor jou ‘plug and play’ is.

 Draadloos netwerk

 Netwerkbeveiliging

 Mail- & communicatieservers

 Back-upsystemen

 Cloudtoepassingen

 Mobile device management

 Voice-over-IP telefonie

 Camerabeveiliging

Wifi met Ruckus

Een krachtig en naadloos wifinetwerk op maat van jouw fotostudio.

Lab9 biedt zich graag aan als partner om je fotostudio of winkel van een sterke en stabiele wifi-verbinding te voorzien. De specifieke oplossing die we hiervoor aanbieden is Ruckus.

IT-infrastructuur-Ruckus.png