Web- & tablet publishing | Lab9 - Apple Premium Reseller
Logo Lab9

Web- & Tablet Publishing
voor grafische bedrijven

Wanneer je als bedrijf content produceert voor tal van online platformen (website, applicaties, sociale media etc.) is het belangrijk dat de boodschap en de huisstijl van je bedrijf steeds constitent blijven.
 
Hieronder vind je een overzicht van de tools die je daarbij kunnen helpen. 

BannerImage-Woodwing-b2b-indent
Logo-WoodWing

Breng je storyrtelling naar 
een hoger niveau met WoodWing

Het is niet altijd gemakkelijk om efficiënt te werken wanneer je voor zowel print, web als tablet publiceert. Daarom biedt Lab9 Grafics Woodwing aan. Hiermee kan je zeer makkelijk geautomatiseerd en efficiënt aan de slag met cross-media applicaties. 

 

Hun software-oplossingen verzamelen jouw verschillende assets en gemaakte content en zorgen ervoor dat je ze in al je publicaties kunt opnemen, zonder tijd te verliezen aan dubbele opmaak.
 

icon-WoodwingAssets

WoodWing Assets

WoodWing Assets (voorheen bekend als Elvis DAM) helpt je om ongelooflijke assets te creëren en stelt creatieven in staat om effectiever samen te werken. 

 

Alle bestanden worden opgeslagen op een enkele locatie, waardoor je maximale controle hebt over wanneer en waar assets worden gebruikt. 

 

icon-WoodwingStudio

WoodWing Studio

Elk team dat betrokken is bij het creëren van content zal profiteren van de slimme oplossingen van WoodWing Studio (voorheen bekend als Enterprise Aurora). 

 

Met workflowfuncties, automatisering en samenwerking tussen teams stuurt WoodWing Studio de toekomst van contentcreatie aan.

 

icon-WoodwingInception

WoodWing Inception

Met Inception kan je in een handomdraai je verhalen op elk kanaal verspreiden. Van Facebook Instant Articles, Adobe DPS, websites en Apple News tot uw interne communicatiekanalen. 

 

Zonder compromissen op het gebied van ontwerp of berichtgeving. Versnel uw publicatieproces. Massaal. Eenvoudig.

Swivle, Asset Management in de cloud

Swivle (voorheen Elvis Cloud) is het kleine broertje van Woodwing Assets. Het is een flexibele asset management tool in de cloud waarin creatieve teams en kleine marketingafdelingen op een intuïtieve manier hun assets kunnen beheren & downloaden, of ze nu op kantoor of bij een klant zijn. 

 

Visueel en intuïtief bestandsbeheer

Onbeperkte opslag

Integratie met al je favoriete applicaties

Samenwerken als een team

Elimineer repetitieve taken

Deel je assets openbaar of in een gesloten portaal  

WoodWing-Swivle
BannerImage-AdobeWebTablet-b2b-indent

INDRUKWEKKENDE CONTENT VOOR AL JE ONLINE PLATFORMEN MET ADOBE CREATIVE CLOUD 

Naast Indesign, Photoshop en Illustrator heeft Adobe ook tal van laagdrempelige applicaties om heel snel content te produceren en ‘on the go’ te verspreiden op sociale media en andere online kanalen.  

 

Of je nu snel video’s wil editen, het perfecte plaatje zoekt, of snel een geanimeerde banner wil maken voor je website, Adobe geeft je de tools die je nodig hebt.  

icon-AdobeTablet
BannerImage-Twixl-b2b-indent

TWIXL: MAAK APPS MET IMPACT 

Twixl geeft storytellers de tools om mobiele content er meteen mooi uit te laten zien - zonder dat ze daarvoor ook maar een regel code moeten kennen. Twixl Publisher is een creatief platform dat content creators in staat stelt hun eigen native apps te maken en direct alle inhoud van de app te beheren.

 

Met Twixl maak je jouw content met behulp van de creatietools die jou het best liggen, definieer je de interface van je app en de navigatie, integreer je de diensten die je nodig hebt, bouw je een native app en krijg je een platform om je content intern of wereldwijd in de app stores te verspreiden.

 

Daarnaast heeft Twixl een plug-in ontworpen voor Adobe Indesign zodat je je Indesign-documenten kan verrijken met interactieve content. 

BannerImage-2imagine-b2b-indent
Logo-2imagine

Wanneer je aan crossmedia publishing begint is het enorm moeilijk om een consistente branding aan te houden doorheen alle platformen. Wanneer meerdere mensen samenwerken aan een document, kunnen er namelijk verschillende dingen mislopen: lettertypes zijn niet geïnstalleerd, tekst wordt verkeerd uitgelijnd, beelden worden niet gelinkt etc. 2imagine is een laagdrempelige online editor die gemaakt is om Adobe Indesign & Illustrator bestanden te delen en aan te passen zonder de controle te verliezen. 

 

Op die manier dicht 2imagine de kloof tussen ontwerpers/marketeers enerzijds en anderzijds de copywriters en vertalers die snel aanpassingen moeten kunnen doorvoeren in de documenten. Zij kunnen gewoon in hun webbrowser werken en moeten geen ervaring hebben met InDesign of Illustrator. De software van 2imagine laat het toe om restricties in te stellen op de lay-out (lettertypes en kleuren etc.) 

 

Overtuigd dat 2imagine een meerwaarde kan zijn voor je bedrijf? 

icon-lamp

Ook voor drukkerijen is online aanwezigheid belangrijk! 

Op zoek naar een manier om de online aanwezigheid van jouw drukkerij te vergroten? Heb je al eens overwogen om je drukwerk ook via een webshop aan te bieden? Lees dan zeker verder over onze unieke en betaalbare web-to-printoplossing Pressero.