Adobe Acrobat DC - Lab9 Pro | Adobe Platinum Partner
Logo Lab9
Adobe Acrobat DC

Met Adobe acrobat DC
loopt het werk op wieletjes

Meer dan vijf miljoen organisaties ter wereld vertrouwen op Acrobat DC om PDF’s te maken en te bewerken, deze te converteren naar Microsoft Office-indelingen en nog veel meer. Als je op afstand werkt en tools nodig hebt om samenwerking te ondersteunen en jouw bedrijf gaande te houden, gebruik je eenvoudig Acrobat DC en krijg je alles voor elkaar.

BannerImage-AdobeAcrobat-Indent

Adobe weet alles van PDF’s,
want ze hebben het uitgevonden

Adobe Acrobat DC is de volledige PDF-oplossing. Acrobat DC combineert Acrobat-desktopsoftware met premium functies in de Acrobat Reader mobiele app en online services van Adobe Document Cloud, en voldoet zo aan de wens van eindgebruikers om op elk apparaat verbonden en productief te zijn. En met een lidmaatschap beschik je altijd over de nieuwste innovaties en nieuwe functies en services.

Samenwerken alsof je naast elkaar zit.

Verzamel opmerkingen, werk samen aan reacties en volg in real-time de voortgang – gewoon op één plek op desktop, mobiel of het web. Geen eindeloze e-mailketens meer doorzoeken. Geen vertragingen. Geen onderbrekingen.

image-AdobeAcrobat-samenwerk
image-AdobeAcrobat-transformatie

Bedrijfstransformatie ingebouwd

Dankzij de kunstmatige intelligentie en deep learning van Adobe Sensei kun je PDF’s in elke digitale ervaring opnemen, formulieren stroomlijnen en een betere klantervaring bieden.

Doe zelfs nog meer met Adobe Acrobat en Microsoft 365 samen.

Je kunt PDF’s nu gewoon in je Microsoft-apps maken, bewerken en bekijken, waaronder Word, PowerPoint, Excel, SharePoint en OneDrive. Daarnaast krijg je de geïntegreerde betrouwbaarheid van de cloudbeveiliging van Microsoft 365.

image-AdobeAcrobat-Office365
image-AdobeAcrobat-Beveiliging

Zorg dat de beveiliging nooit in gevaar komt.

Dankzij de appbeveiliging, de eersteklas cloudinfrastructuur en contentopties zoals versleuteling, certificering en gegevensverwijdering, weet je dat je de beste PDF-beveiliging, -betrouwbaarheid en -toegankelijkheid in de branche hebt.

Ben jij klaar voor de digitalisering?

U wilt de klantervaring die u aanbiedt gestroomlijnder en efficiënter maken. Slechte coördinatie tussen de processen leidt vaak tot een slechte klantervaring. Deze problemen worden effectief opgelost door digitalisering, ontdek of jouw bedrijf klaar is voor digitalisering.

Je wil je bedrijf in de toekomst laten groeien.

Je bent op zoek naar een manier om de efficiëntie te verbeteren.
Een hoger rendement zou wenselijk zijn.

Je weet niet hoe je gegevens moet verzamelen en verwerken om er meer uit te halen.

Jouw website is verouderd en vervult nauwelijks nog zijn functie.

Je gebruikt spreadsheets als oplossing voor de meeste problemen.

Je besteedt veel te veel tijd aan e-mails verwerken.

Raad je Lab9 Pro aan bij collega’s?

 Wens je info te ontvangen omtrent de mogelijkheden tot digitalisatie voor je bedrijf?