Adobe Creative Cloud - 3D & AR | Lab9 Pro - Adobe Platinum Partner
Logo Lab9

Geef je ideeën vorm in 3D en augmented reality.

Intuïtieve apps en services voor de volgende generatie.

BannerImage-CreativeCloud-3DAR-indent

Creëer in alle vrijheid door in 3D te werken.

Wij streven ernaar je te voorzien van apps die een efficiëntere 3D-workflow bieden, zodat je sneller dan ooit je creatieve grenzen kunt verleggen naar nieuwe dimensies. Creëer snel hoogwaardige merk- en productvisualisaties, creatief werk, virtuele foto’s, omgevingsontwerpen en nog veel meer door te beginnen met een 3D-basis waarmee je eindeloos kunt creëren.

BannerImage-CreativeCloud-3DAR2-indent

Van de tekentafel naar de werkelijkheid.

Maak sneller werk dat nog indrukwekkender is – van prototypen voor nieuwe concepten tot de definitieve assets. Steeds meer organisaties maken gebruik van een ‘3D-first’ ontwerp waarbij de focus ligt op het creëren van ‘evergreen’ assets die voorzien in meerdere behoeften. Organiseer geen tijdrovende fotoshoots, maar creëer hoogwaardige virtuele foto’s die intern en extern kunnen worden gebruikt.

AdobeDimension

Adobe Dimension

AdobeAero

Adobe Aero

AdobeDimension

Adobe Dimension

AdobeAero

Adobe Aero

BannerImage-CreativeCloud-3DAR3-indent

Laat het publiek opgaan
in je verhaal.

Met ons 3D- en AR-ecosysteem kun je elke hoek als uitgangspunt nemen voor je creaties. Zo kun je je ontwerpen tot leven brengen om spannende ervaringen te bieden. Bewerk modellen in Dimension met de geavanceerde Substance-materialen en breng ze vervolgens tot leven in augmented-reality-ervaringen die zijn gecreëerd met Aero voor desktop of tablet. Deel ze eenvoudig met iedereen via de mobiele Aero-app, zodat anderen abstracte en conceptuele kunst met virtuele objecten kunnen verkennen en daarmee in de echte wereld kunnen experimenteren en werken.

Geplande opleidingen