Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9
Adobe Creative Cloud

 

Enscape is de gemakkelijkste en snelste manier om je modellen realtime om te zetten in intense 3D-ervaringen. Je hoeft geen enkel ander programma te openen, met Enscape blijf je ontwerpen en visualiseren in je eigen modelleersoftware. En het is super eenvoudig in gebruik.

 

Screenshot 2023-10-20 at 09.34.46

Visualiseer terwijl je ontwerpt

 

release-video-thumb-1176x662

Enscape voor macos

Vectorworks, SketchUp en Archicad gebruikers genieten vanaf nu ook van Enscape op macOS. Zo krijg je 100% integratie met je eigen CAD-software en een uitgebreide 3D bibliotheek.

 

Waarom kiezen voor Enscape? 

 

Enscape is een betaalbare real-time rendering en virtual reality-oplossing.

 

 

Overtref alles en iedereen

 

Laat je klanten je ontwerpen beleven alsof ze al werkelijkheid zijn. Verbluf hen met een ongekende, immersieve ervaring. Zo maak je het verschil.

 

Gebruiksvriendelijk

 

Enscape gebruiken kan perfect zonder voorkennis. Klik gewoon op "Start" om je ontwerpen virtueel te bekijken. Bovendien helpen de uitgebreide bibliotheken jou om in een mum van tijd realistische renders te creëren.

 

Geïntegreerde workflow

 

Ontwerp en visualiseer tegelijkertijd vanuit één model. Wijzigingen in je ontwerpsoftware zijn onmiddellijk te zien in jouw Enscape render.

 

Virtual reality met één click

 

Enscape is de makkelijkste manier om je modellen in virtual reality te beleven. Loop doorheen je ontwerpen en dompel je onder om zo de snelste en beste ontwerpbeslissingen te nemen.

Virtual Reality in 1 klik
 

Enscape biedt je een betaalbare realtime rendering- en virtual reality ervaring. Zonder voorkennis en met slechts 1 klik laat je jouw klant door je ontwerp wandelen.

enscape beeld 1

Realtime walkthrough

 

Met de realtime technologie van Enscape visualiseer je je project als een volledig gerenderde 3D-walkthrough, waar je vanuit alle mogelijke hoeken doorheen navigeert, op elk moment van de dag.

 

enscape beeld 2

VR-technologie voor designers

 

 

Bekijk je ontwerp in levensechte virtual reality. Sluit een VR headset aan, bijvoorbeeld de Oculus Rift S of HTC Vive, en wandel of vlieg door je project. Je zal je ogen niet geloven.

 

 

Een geïntegreerde workflow

De visualisatie plugin, Enscape brengt (BIM-)modellering en visualisering eindelijk samen. Maak je een aanpassing in je ontwerp, dan wordt die onmiddellijk mee gerenderd in Enscape. Ervaar zelf het gemak en de snelheid van realtime visualisatie in elke fase van je workflow.
 

visualisering

 

Enscape doorheen je ontwerpproces

 

Voorontwerp

Dankzij Enscape geef je in de voorontwerpfase al een zeer goede presentatie aan klanten. Zo neem je hen sneller mee in het verloop van het project en vergemakkelijk je hun keuzeproces.

Definitief ontwerp

Enscape vertaalt jouw keuzes voor vorm, inrichting en materialen naar duidelijke, aantrekkelijke schetsen, renders en/ of video’s. Op die manier haal je twijfel weg en verkoop je elk project.

Klantgesprek

Realtime rendering zet je makkelijk in tijdens gesprekken met gebruikersgroepen, klanten en betrokken partijen. Je verzamelt al hun feedback en nadien test je deverschillende variaties uit.

technisch ontwerp

Enscape is rechtstreeks gekoppeld aan de (BIM)gegevens in je CAD-software. Vergissingen in je plan zijn hierdoor instant zichtbaar, zo vind je oplossingen nog voor ze een impact hebben op de planning of het budget van een project.

Bouwfase

Materialen worden doeltreffend weergegeven met VR-technologie. Ontwerpers en klanten kunnen op een intuïtieve en immersieve manier door hun project lopen om de laatste puntjes op de i te zetten.

 

EXPORTFUNCTIES
 

Enscape biedt een reeks opties om informatie te delen of om samen te werken; ontwerpteams, klanten en andere betrokkenen kunnen je 3D gerenderde ontwerpen gemakkelijk verkennen.

 

Batch-export

Kies je favoriete aanzichten en exporteer vervolgens de beelden in hoge resolutie.

360° panorama

Maak verbluffende panorama's om op je mobiele telefoon te bekijken en te delen via een QR-code.

Video exporteren

Maak in een mum van tijd een video-walkthrough van je project.

Standalone-bestanden

Deel je werk met anderen als een volledig gerenderd exe-bestand of web-standalone.

 

Sfeerinstellingen
 

Met Enscape pas je de dichtheid van de wolken aan, simuleer je lichtsituaties op verschillende tijdstippen van de dag, voeg je filmische weergaven toe, genereer je een lichtanalyse van jouw model en nog veel meer.

 

Gif sfeer

 

Enscape bibliotheek

Breng je ontwerpen nog makkelijker en sneller tot leven dankzij de meer dan 3835 objecten in de Enscape-bibliotheek. Kies uit verschillende soorten vegetatie, meubilair, voertuigen en accessoires. Drag en drop je favoriete elementen makkelijk in je ontwerp.

 

gif trees
Vegetatie
mensen
Mensen
stedelijk
Stedelijke inrichting
meubilair
Meubilair
fitness
Fitness
wagens
Voertuigen
gezondheid
Gezondheidszorg
verlichting
Verlichting
gebouwen
Gebouwen
accessoires
Accessoires

Inspiratie voor jouw creatieve project

25
© clam
10
22
20
16
2
4
© QuangVinh-Zin
7
© Herbo
21
1
©DeGraw & DeHaan Architects
6
14
© Cong Kha
19
© Jason_HU
30
26
© m4m3ts
29
© Studio Utopia 3D
11
© datxd791
9
© QuangVinh-Zin
27
© Mikkelsen architekter & Vilhelm Lauritzen architekter
13
© Otavio Oliveira
12
© QuangVinh-Zin
28
© Studio Utopia 3D
17
© Studio Utopia 3D
8
© Studio Utopia 3D
5
© Herbo
3
15
23
© Steven @ Kylie Garubba
18
24
© dsmall

 

 

Creëer eenvoudig je eigen 3D-ervaring
 

Elke ontwerper kan dankzij de gebruiksvriendelijke besturing van Enscape makkelijk en snel ontwerpen omzetten in intense 3D-ervaringen. Enscape is de gemakkelijkste en snelste manier om ontwerpen om te zetten in intense 3D-ervaringen.

 

 

Beelden enscape

 

Vraag Enscape aan

 

Gegevens