Copilot voor Microsoft 365 | Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9
Adobe Creative Cloud

Copilot voor Microsoft 365

Microsoft Copilot, jouw nieuwe partner in productiviteit. Copilot, geïntegreerd in de bekende Microsoft 365-apps zoals Word, Excel, en Teams, benut de kracht van geavanceerde AI om je dagelijkse taken moeiteloos te stroomlijnen.

 

Of je nu bezig bent met het analyseren van data, het opstellen van documenten, of het plannen van vergaderingen, Copilot staat altijd klaar om je te helpen sneller, slimmer en efficiënter te werken.

 

Ervaar hoe eenvoudig het kan zijn om je werk te optimaliseren en je doelen te bereiken met de betrouwbare ondersteuning van Microsoft Copilot. Start vandaag nog en ontdek de toekomst van werken.

1. Productiviteit met een boost

Dankzij Microsoft Copilot blijf je gefocust op wat het belangrijkst is in jouw job. Krijg razend snel analyses van Excel-bestanden en blijf steeds up-to-date in realtime discussies waarbij Copilot je helpt met voorgesteld acties. 
 

2. Versterk je creativiteit

Laat je helpen met teksten schrijven, bewerken en samen te vatten. Zo krijg je nieuwe inzichten en kan je van een geschreven inhoud een boeiende presentatie opmaken. Naast teksten is het ook mogelijk om beelden te genereren met Microsoft Copilot.

3. Vertrouwde beveiliging

Copilot neemt beveiligings-, compliance- en privacybeleid over dat je hebt ingesteld in jouw Microsoft 365 omgeving. Ook verlaten jouw gegevens nooit je beveiligde bedrijfsomgeving, waardoor je bedrijfsgegevens niet gedeeld worden met derden.

CopilotTeams

Copilot in Microsoft Teams

Met Copilot in Microsoft Teams-chats en -kanalen kunt u snel op de hoogte blijven van gesprekken door snel de belangrijkste punten, actie-items en beslissingen te bekijken zonder dat u door lange verslagen hoeft te bladeren.

CopilotWord

Copilot in Microsoft Word

Laat Copilot een eerste tekst-concept maken, ideeën inspireren en verder bouwen op wat je al hebt. Bovendien is het ook mogelijk om eenvoudig korte en duidelijke samenvattingen te maken.

CopilotOutlook

Copilot in Microsoft Outlook

Gebruik Copilot in Microsoft Outlook om tijd te besparen bij het voorbereiden van je emailberichten. Boven kan je ook Copilot inschakelen om lange e-mailgesprekken om te zetten in korten samenvattingen, zo ben je onmiddellijk terug up--to-date.

CopilotPowerPoint

Copilot in Microsoft PowerPoint

Zet je concepten om in verbluffende presentaties aan de hand van enkele promps en laat Copilot je dia's herstructureren zodat je nog daadkrachtiger kan presenteren. Is je presentatie te lang? Dan kan je vragen aan Copilot om je PowerPoint te gaan samenvatten. 

CopilotPowerExcel

Copilot in Microsoft Excel

Analyseer en visualiseer je gegevens als een expert, zo kan je sneller een samenvattend rapport opmaken om te delen met je team. Ook bij het opmaken van Excel-bestanden helpt Copilot jou met complexe berekeningen en en formules.

Prijzen voor Microsoft Copilot

€ 28,10 gebruiker/maand

(jaarabonnement, wordt automatisch verlengd)

De prijs is exclusief btw.

Bereik meer dan ooit met AI.

Geïntegreerd met Teams, Word, Outlook, PowerPoint, Excel en andere Microsoft 365-apps
Met AI mogelijk gemaakte chat met Microsoft Copilot
Beveiliging, privacy en compliance op ondernemingsniveau

Visual-MicrosoftCopilot