Creatitieve workflow voor fotografen | Lab9 - Apple Premium Reseller
Logo Lab9

Creatieve workflow voor fotografen

Bij Lab9 zijn we ervan overtuigd dat Apple en Adobe de parels zijn in hun sector. Samen vormen ze het lichaam en de ziel van je creatieve workflow. Zeker voor forografen zijn de ongelimiteerde mogelijkheden van Adobe Creative Cloud de perfecte aanvulling op de gebruiksvriendelijkheid van het Apple-ecosysteem.

 

BannerImage-AppleFotograaf-b2b-indent

Apple in de fotostudio

Tegenwoordig is Apple bijna niet meer weg te denken uit de moderne fotostudio. Hun uitstekende performance maakt van Apple-toestellen zeer geschikt voor het verwerken van foto's.

 

Met een iMac of Macbook heb je niet alleen het perfecte toestel om razendsnel duizenden foto’s mee te bewerken, je kiest daarmee ook een toestel dat gemaakt is om jarenlang mee te gaan. 

 

 

BannerImage-AdobeFotograaf-b2b-indent

RAZENDSNELLE BEELDBEWERKING MET
ADOBE PHOTOSHOP & LIGHTROOM  

Foto’s bijsnijden, retoucheren en combineren, objecten verwijderen, spelen met kleur en effecten. Met Adobe Lightroom & Photoshop leg je de wereld vast op jouw manier en bewerk je je foto’s waar en wanneer je dat wil. 

 

Als enige Adobe Platinum Partner in België, ondersteunt Lab9 creatieve teams die zonder zorgen willen werken met Adobe software. Je kan bij ons terecht voor de scherpste prijzen en uitstekende support bij het beheren van je licenties en in het geval van technische problemen. 

 

Bovendien hebben wij een Adobe Authorized Training Center waar je opleidingen kan komen volgen onder leiding van Adobe Certified Experts. 
 

Image-AdobeFotoApplications
icon-lamp

Wist je dat we ook geavanceerde opleidingen voor fotografen aanbieden in ons Adobe Authorized Training Centre? 

Naast de basisopleiding Adobe Photoshop, hebben we ook een heel aantal geavanceerde opleidngen over beeldbewerking. Wil je meer leren hoe je RAW-beelden verwerkt in Lightroom? Ben je geïnteresseerd om nieuwe non-destructieve technieken aan te leren in Photoshop? Bekijk dan zeker ons opleidingsaanbod voor fotografen.