Grootformaatprinten | Lab9 - Apple Premium Reseller
Logo Lab9

Fotoprinting

Informeer naar ons assortiment grootformaatprinters voor fotoprinting toepassingen. Onze specialisten adviseren je niet alleen met plezier bij de keuze van een geschikte printer, we ondersteunen je ook door de de installatie en de configuratie van je nieuwe printer op ons te nemen.  

BannerImage-Epson-Grootformaatprinter

EPSON SURECOLOR P-SERIES

Met de SureColor P-series van Epson ben je zeker van de hoogste kwaliteit voor fotografie en Fine Art printing. 

 

Epson streeft ernaar om beeldvormingstechnologie te ontwikkelen die zich nooit binnen uw werk manifesteert. Het is de bedoeling dat uw werk net zo mooi blijft als de dag dat het werd gedrukt.

 

Daarom is het Epson's missie om de grenzen van de beeldvormingstechnologie te verleggen en ervoor te zorgen dat uw werk nooit wordt beperkt door de technologie die wordt gebruikt om het te printen.

ANDERE GROOTFORMAATPRINTERS IN HET ASSORTIMENT

image-epsonprinter

Epson Grootformaatprinters

image-rolandprinter

Roland grootformaatprinters

image-hpprinter

HP Grootformaatprinters

BannerImage-Lab9PhotoKiosk-b2b-indent

SNEL FOTO'S AFDRUKKEN IN JE
VERKOOPPUNT MET DE  LAB9 PHOTO KIOSK

Hardware
De Photo Kiosk is een 23 inch touchscreen monitor waarmee klanten in jouw verkooppunt zelf op een intuïtieve manier hun foto's kunnen afdrukken. 

 

Software

De software van de Photo Kiosk is eenvoudig te gebruiken, ondersteunt pasfoto's (met gezichtsherkenning), collages, samenstelling van fotoboeken, kalenders etc. 
 

Ondersteuning

Dankzij het abbonnementformule zorgen we ervoor dat je software steeds up-to-date is. Je kan ook op ons rekenen voor support vanop afstand. 

icon-lamp

Wist je dat je bij onze divisie Lab9 Supplies ook gemakkelijk online inkten & papier kan aankopen voor je grootformaat- of kantoorprinter?  

Van fotograaf tot drukker… Van creatieve mind tot posterprinter… Van office tot reclamebureau… Wat jouw core business ook is, wij hebben we de inkten, toners en diverse media die daarbij aansluiten! Vindt u niet onmiddellijk wat u zoekt? Neem contact op met ons team van productspecialisten dat klaar staat om u verder te begeleiden.