Voorbereiden in Adobe CC voor grootformaatprinting. - 25/10/2023 | Lab9 Academy Adobe Authorised Training Centre
Logo Lab9

Creatie en Prepress

Voorbereiden in Adobe CC voor grootformaatprinting.

Ben je al vertrouwd met de Prepress-wereld? Deze opleiding gaat dieper in op alles wat met grootformaatprinting te maken heeft en maakt van jou een echte specialist. Leer de nieuwste technieken kennen zoals printen met multi layer druk om op je afdruk, mooie diepte-effecten te creëren. Wij leren jou bestanden voor te bereiden voor speciale effecten met verschillende drukgangen en verdiepen je bestaande kennis.

Artboard 1

In Adobe Creative cloud zijn er meerdere programma’s waarmee we kunnen voorbereiden voor grootformaatprinting. We leren de juiste programma’s te gebruiken in functie van de respectievelijke toepassing. Voor deze opleiding is een basiskennis van Adobe Illustrator en -Photoshop aangewezen.

LOCATIE:

Lab9 Gent [ Sint-Martens-Latem ]

Kortrijksesteenweg 255a

9830 Sint-Martens-Latem

DATUM: 

Woensdag 25 Oktober 2023

DUUR: 

1 dag

UUR:

Start om 10:00 - einde voorzien om 17:00

TAAL:

NL

NIVEAU:

Geavanceerd

PRIJS:

€ 329,- ex. BTW

Artboard 1

LOCATIE: Lab9 Gent [ Sint-Martens-Latem ] | Kortrijksesteenweg 255a, 9830 Sint-Martens-Latem

DATUM: Woensdag 25 Oktober 2023

UUR: Start om 10:00 - eind voorzien om 17:00

TAAL: NL

NIVEAU: Geavanceerd

PRIJS: € 329,- ex. BTW

In Adobe Creative cloud zijn er meerdere programma’s waarmee we kunnen voorbereiden voor grootformaatprinting. We leren de juiste programma’s te gebruiken in functie van de respectievelijke toepassing. Voor deze opleiding is een basiskennis van Adobe Illustrator en -Photoshop aangewezen.

Voorbereiden in Adobe CC voor grootformaatprinting.

Tijdens deze opleiding leren we je hoe je bestanden optimaliseert en drukklaar maakt voor grootformaatprinting. Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met Pantoon-Benes Kijk ook zeker op www.pantoon.be

Inhoud van de opleiding

De volgende items vormen de leidraad van deze opleiding:

Wanneer kies je voor welke applicatie? - Resolutie en correct afbeeldingen vergroten zonder kwaliteitsverlies - Bestanden importeren - Bestanden opdelen in meerdere stukken in functie van de drager. (Rolmateriaal of plaatmateriaal) - Bestanden nakijken met behulp van de extra functies in Acrobat (paginakaders tonen, contouren maken, ...) - Recto-Verso Druk. - Multi-layer druk en day and night druk - Snijlijnen, kapvormen en Freesvormen technisch voorbereiden met behulp van de pathfinder - Vectoren voorbereiden voor belettering - Snel werken in Outlines - Exporteren - Kleurprofielen synchronisatie - Werken op schaal - Steunkleuren - Rijk zwart samenstellen

Inschrijven

BannerImage-KMOPortefeuille

KMO PORTEFEUILLE

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten/opleidingen die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

 

  • Een kleine onderneming kan tot 30% steun genieten, en een middelgrote onderneming tot 20% steun.
  • Sinds 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.
  • De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen. 
  • Ons registratienummer: DV.O105734
BannerImage-Opleidingslocaties-indent

Onze opleidinslocaties

Lab9 Academy heeft verschillende opleidingslocaties verspreid over heel België. Al onze leslokalen zijn uitgerust met iMacs en de laatste nieuwe versie van Adobe Creative Cloud. 

 

Hieronder een overzicht van de locaties: 

  • Lab9 Pro Kortrijk
  • Lab9 Pro Hasselt
  • Lab9 Pro Antwerpen
  • Leslokalen in Lab9-winkels in Brussel, Brugge, Aalst en Luik