Microsoft Teams voor Mac - Office 365 - Basis - 11/08/2023 | Lab9 Academy Adobe Authorised Training Centre
Logo Lab9

Administratie

Microsoft Teams voor Mac - Office 365 - Basis

Ben je momenteel nieuw in de wereld van Teams? Dan zijn praktische tips en tricks zeker geen overbodige luxe, en is deze opleiding zeker iets voor jou! Deze opleiding kijkt verder dan het gebruik van de standaard gereedschappen in Microsoft 365. Je maakt kennis met het inplannen van meetings, geavanceerde instellingen, agenda’s, chatten, vergaderen, OneDrive, een knipoog naar SharePoint en nog zoveel meer.

Teams

Ben je nog niet vertrouwd met Microsoft Teams op de Mac? Dan ben je klaar voor deze basisopleiding! Laat je onderdompelen in de Microsoft 365-wereld en ontdek wat dit pakket je te bieden heeft. In deze opleiding zijn er testaccounts voorzien.

LOCATIE:

Lab9 Pro Hasselt [ Kuringen ]

Grote Baan 19

3511 Kuringen

DATUM: 

Vrijdag 11 Augustus 2023

DUUR: 

1 dag

UUR:

Start om 09:00 - einde voorzien om 16:30

TAAL:

NL

NIVEAU:

Basis

PRIJS:

€ 299,- ex. BTW

Teams

LOCATIE: Lab9 Pro Hasselt [ Kuringen ] | Grote Baan 19, 3511 Kuringen

DATUM: Vrijdag 11 Augustus 2023

UUR: Start om 09:00 - eind voorzien om 16:30

TAAL: NL

NIVEAU: Basis

PRIJS: € 299,- ex. BTW

Ben je nog niet vertrouwd met Microsoft Teams op de Mac? Dan ben je klaar voor deze basisopleiding! Laat je onderdompelen in de Microsoft 365-wereld en ontdek wat dit pakket je te bieden heeft. In deze opleiding zijn er testaccounts voorzien.

Microsoft Teams voor Mac - Office 365 - Basis

Na het volgen van deze basisopleiding heb je een globaal beeld gekregen over de vele mogelijkheden die Microsoft Teams voor Mac te bieden heeft.

Inhoud van de opleiding

Hieronder zie je de belangrijkste items die in deze training aan bod zullen komen. Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen rond deze opleiding.

Sharepoint vs Teams - Wat is OneDrive? - Kalender - Meetings plannen (plannings assistent) - Webinar - Live events - Q&A binnen meetings, webinar en/of live events - Kanalen aanmaken publiek of privé - Settings - Micro - Camera - Achtergrond webcam - Gebarentaal instellingen - Widgets toevoegen/beheren aan een kanaal - ToDo - OneNote - Creative Cloud - Forms - Polls - Bookings - Whiteboard - Wiki

Inschrijven

BannerImage-KMOPortefeuille

KMO PORTEFEUILLE

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten/opleidingen die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

 

  • Een kleine onderneming kan tot 30% steun genieten, en een middelgrote onderneming tot 20% steun.
  • Sinds 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.
  • De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen. 
  • Ons registratienummer: DV.O105734
BannerImage-Opleidingslocaties-indent

Onze opleidinslocaties

Lab9 Academy heeft verschillende opleidingslocaties verspreid over heel België. Al onze leslokalen zijn uitgerust met iMacs en de laatste nieuwe versie van Adobe Creative Cloud. 

 

Hieronder een overzicht van de locaties: 

  • Lab9 Pro Kortrijk
  • Lab9 Pro Hasselt
  • Lab9 Pro Antwerpen
  • Leslokalen in Lab9-winkels in Brussel, Brugge, Aalst en Luik