Adobe Animate CC basis - 18/09/2024 | Lab9 Academy Adobe Authorised Training Centre
Logo Lab9

Video, Audio en Animatie

Adobe Animate CC basis

Tijdens deze introductie tot Adobe Animate, het vroegere Adobe Flash, leer je een goede basis aan om met het programma aan de slag te gaan. Adobe Animate laat toe om interactieve HTML5-animaties te maken voor het web. Hiernaast is er ook de mogelijkheid om te exporteren voor sociale media. Voor deze opleiding is er geen voorkennis vereist van andere Adobe-applicaties.

Animate 02

Na het aanleren van basis animaties gaan we een stapje verder en werken we met tekst, afbeeldingen, vormen en introduceren we symbolen. Zo zal je in staat zijn om eenvoudige animaties op te bouwen voor het web en mobiele toestellen, ideaal voor digitale banners en advertenties.

LOCATIE:

Lab9 Gent [ Sint-Martens-Latem ]

Kortrijksesteenweg 255a

9830 Sint-Martens-Latem

DATUM: 

Woensdag 18 September 2024

DUUR: 

1 dag

UUR:

Start om 10:00 - einde voorzien om 17:00

TAAL:

NL

NIVEAU:

Basis

PRIJS:

€ 329,- ex. BTW

Animate 02

LOCATIE: Lab9 Gent [ Sint-Martens-Latem ] | Kortrijksesteenweg 255a, 9830 Sint-Martens-Latem

DATUM: Woensdag 18 September 2024

UUR: Start om 10:00 - eind voorzien om 17:00

TAAL: NL

NIVEAU: Basis

PRIJS: € 329,- ex. BTW

Na het aanleren van basis animaties gaan we een stapje verder en werken we met tekst, afbeeldingen, vormen en introduceren we symbolen. Zo zal je in staat zijn om eenvoudige animaties op te bouwen voor het web en mobiele toestellen, ideaal voor digitale banners en advertenties.

Adobe Animate CC basis

Na het volgen van deze opleiding heb je een duidelijk beeld over de vele mogenlijkheden die Adobe Animate te bieden heeft. Je kan nu zelf beter bepalen welke soort animatie je maakt in Adobe Animate, Premiere, After Effects of via Adobe Photoshop.

Inhoud van de opleiding

Volgende items volgen de leidraad van deze opleiding. Contacteer ons indien je specifieke vragen hebt over bepaalde items uit deze opleiding.

De User interface - Ontwerp van interactieve animaties - Geavanceerde tekengereedschappen - Werken met keyframes - Assets importeren - Assets voorbereiden - Werken met effecten - Combineren van animaties - Werken met tekst, webfonten - 360° en HTML5 - Symbolen - HTML5-export - MP4 - Parallax effect - Assets voorbereiden

Inschrijven

BannerImage-KMOPortefeuille

KMO PORTEFEUILLE

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten/opleidingen die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

 

  • Een kleine onderneming kan tot 30% steun genieten, en een middelgrote onderneming tot 20% steun.
  • Sinds 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.
  • De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen. 
  • Thema: Digitalisering
  • Ons registratienummer: DV.O105734
BannerImage-Opleidingslocaties-indent

Onze opleidinslocaties

Lab9 Academy heeft verschillende opleidingslocaties verspreid over heel België. Al onze leslokalen zijn uitgerust met iMacs en de laatste nieuwe versie van Adobe Creative Cloud. 

 

Hieronder een overzicht van de locaties: 

  • Lab9 Pro Kortrijk
  • Lab9 Pro Hasselt
  • Lab9 Pro Antwerpen
  • Leslokalen in Lab9-winkels in Brussel, Brugge, Aalst en Luik