Vectorworks - Architectuur & BIM - 13/06/2024 | Lab9 Academy Adobe Authorised Training Centre
Logo Lab9

3D en AR

Vectorworks - Architectuur & BIM

Voor architecten die efficiënter en hybride willen tekenen met de architecturale tools in Vectorworks. Leer ontwerpen in 3D met behulp van de muren-, vloeren-, ramen- en trappentool en maak gebruik van lagen en klassen om de organisatie binnen je tekening logisch op te bouwen.

VW01

Leer je model volledig op te maken in BIM, zodat je alle juiste informatie uit je ontwerp kunt halen. Presenteren doe je na deze sessies met prachtige 3D-zichten, snedes en planaanzichten.

LOCATIE:

Lab9 Pro Kortrijk

Dumolinlaan 5

8500 Kortrijk

DATUM: 

Donderdag 13 Juni 2024

DUUR: 

2 dagen

Donderdag 13/06/2024 & Donderdag 27/06/2024

UUR:

Start om 09:00 - einde voorzien om 16:30

TAAL:

NL

NIVEAU:

Geavanceerd

PRIJS:

€ 768,- ex. BTW

VW01

LOCATIE: Lab9 Pro Kortrijk | Dumolinlaan 5, 8500 Kortrijk

DATUM: Donderdag 13 Juni 2024

UUR: Start om 09:00 - eind voorzien om 16:30

TAAL: NL

NIVEAU: Geavanceerd

Leer je model volledig op te maken in BIM, zodat je alle juiste informatie uit je ontwerp kunt halen. Presenteren doe je na deze sessies met prachtige 3D-zichten, snedes en planaanzichten.

Vectorworks - Architectuur & BIM

Voor deze opleiding is een voorkennis van Vectoworks aangewezen om deze opleiding vlot bij te kunnen wonen. Mocht je nog geen voorkennis hebben van Vectorworks kan je inschrijven op onze "Vectorworks basistraining".

Inhoud van de opleiding

Hieronder ziet u de belangrijkste items die in deze training aan bod zullen komen. Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen rond deze opleiding.

Gebruiken en bewerken van bouwlagen in een BIM-sjabloon - Tekenen en bewerken van BIM-muurstijlen - Tekenen en bewerken van BIM-plaatstijlen - Aanmaken en plaatsen van buiten- en binnenschrijnwerk - Trap aanmaken en plaatsen - Dak en dakvlakken aanmaken - Toepassen van het ruimtegereedschap voor aanduidingen en opmetingen - Snedevensters creëren - Gevelaanzichten aanmaken en renderen

Inschrijven

BannerImage-KMOPortefeuille

KMO PORTEFEUILLE

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten/opleidingen die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

 

  • Een kleine onderneming kan tot 30% steun genieten, en een middelgrote onderneming tot 20% steun.
  • Sinds 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.
  • De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen. 
  • Thema: Digitalisering
  • Ons registratienummer: DV.O105734
BannerImage-Opleidingslocaties-indent

Onze opleidinslocaties

Lab9 Academy heeft verschillende opleidingslocaties verspreid over heel België. Al onze leslokalen zijn uitgerust met iMacs en de laatste nieuwe versie van Adobe Creative Cloud. 

 

Hieronder een overzicht van de locaties: 

  • Lab9 Pro Kortrijk
  • Lab9 Pro Hasselt
  • Lab9 Pro Antwerpen
  • Leslokalen in Lab9-winkels in Brussel, Brugge, Aalst en Luik