Kleurbeheer in grafische applicaties - 20/09/2024 | Lab9 Academy Adobe Authorised Training Centre
Logo Lab9

Creatie en Prepress

Kleurbeheer in grafische applicaties

Hoe zorg ik ervoor dat kleur consistent en voorspelbaar blijft doorheen de verschillende Adobe Programma's? Welke instellingen moet ik selecteren opdat kleur op bvb een social media post of op papier zo dicht mogelijk bij elkaar liggen? Het antwoord op deze vragen krijg je tijdens de sessie "Kleurbeheer in grafische applicaties".

Untitled 2

Deze opleiding wordt gegeven in “mensentaal”, en dus niet in technische terminologieën. Deze sessie is bedoeld om zelf de juiste keuzes te kunnen maken in het volledige grafische proces en de impact op het visuele eindresultaat te kunnen inschatten.

LOCATIE:

Lab9 Gent [ Sint-Martens-Latem ]

Kortrijksesteenweg 255a

9830 Sint-Martens-Latem

DATUM: 

Vrijdag 20 September 2024

DUUR: 

1 dag

UUR:

Start om 10:00 - einde voorzien om 17:00

TAAL:

NL

NIVEAU:

Geavanceerd

PRIJS:

€ 329,- ex. BTW

Untitled 2

LOCATIE: Lab9 Gent [ Sint-Martens-Latem ] | Kortrijksesteenweg 255a, 9830 Sint-Martens-Latem

DATUM: Vrijdag 20 September 2024

UUR: Start om 10:00 - eind voorzien om 17:00

TAAL: NL

NIVEAU: Geavanceerd

PRIJS: € 329,- ex. BTW

Deze opleiding wordt gegeven in “mensentaal”, en dus niet in technische terminologieën. Deze sessie is bedoeld om zelf de juiste keuzes te kunnen maken in het volledige grafische proces en de impact op het visuele eindresultaat te kunnen inschatten.

Kleurbeheer in grafische applicaties

Om voorspelbare kleuren te bekomen bij uitvoer is het belangrijk dat de kleurinstellingen binnen al je Adobe-applicaties consequent geconfigureerd zijn.

Inhoud van de opleiding

Volgende items volgen de leidraad van deze opleiding. Contacteer ons indien je specifieke vragen hebt over bepaalde items uit deze opleiding.

Kleurinstellingen configureren - Kleurconsistentie tussen scherm en print - Juiste keuzes maken bij openen van bestanden - Bewaaropties - Pantone+ bibliotheken - Transparantie en kleur - Adobe Bridge CC kleursynchronisatie - Werken met kanalen in Photoshop - Lab, Rgb, Cmyk, Spot, Index - Convert to Profile en Assign Profile - Meerdere kleuren aan één object toewijzen - Non-destructief converteren - Inktbezetting - ColorSync - Globale kleuren

Inschrijven

BannerImage-KMOPortefeuille

KMO PORTEFEUILLE

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten/opleidingen die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

 

  • Een kleine onderneming kan tot 30% steun genieten, en een middelgrote onderneming tot 20% steun.
  • Sinds 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.
  • De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen. 
  • Thema: Digitalisering
  • Ons registratienummer: DV.O105734
BannerImage-Opleidingslocaties-indent

Onze opleidinslocaties

Lab9 Academy heeft verschillende opleidingslocaties verspreid over heel België. Al onze leslokalen zijn uitgerust met iMacs en de laatste nieuwe versie van Adobe Creative Cloud. 

 

Hieronder een overzicht van de locaties: 

  • Lab9 Pro Kortrijk
  • Lab9 Pro Hasselt
  • Lab9 Pro Antwerpen
  • Leslokalen in Lab9-winkels in Brussel, Brugge, Aalst en Luik