Apple in Business with Lab9 Pro
Logo Lab9

Event

 

Apple In Business

De grootste uitdaging voor bedrijven is tegenwoordig het vinden én behouden van talent. Door je medewerkers de kans te geven om te werken met het toestel dat ze zelf het liefst gebruiken, maak je je niet alleen veel aantrekkelijker als werkgever, het zorgt er ook voor dat je medewerkers een pak productiever zijn. 

 

Wil jij ook de productiviteit en creativiteit van je medewerkers stimuleren? Kom dan zeker langs op Apple in Business. Op dit gratis evenement verwelkomen we alle bedrijven die geïnteresseerd zijn om Macs en iPhones aan te bieden aan hun medewerkers. Maar ook bedrijven die al even met Apple werken maar de aankoop en het beheer van hun hardware willen optimaliseren, zijn van harte welkom. 

Themabeeld - Apple at work Antwerpen

LOCATIE:

Antwerp Expo

Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

DATUM: 

Donderdag 29 september 2022

UUR:

Start om 8:00 - eind voorzien om 17:00

TAAL:

NL

PRIJS:

Gratis

Themabeeld - Apple at work Antwerpen

LOCATIE: Antwerp Expo - Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

DATUM: Donderdag 30 juni 2022

UUR: Start om 9:00 - eind voorzien om 17:00

TAAL: NL

PRIJS: Gratis

Programma

 

Tijdens het evenement maken we komaf met het idee dat Apple introduceren in je bedrijf ingewikkeld of duur is. Doorheen de verschillende sessies laten we je onder andere kennismaken met succesvol apparaatbeheer, verschillende security-oplossingen en interessante leasingformules. Ook de samenwerkingsmogelijkheden van Adobe en Microsoft, die versterkt worden door het gebruiksgemak van het Apple-ecosysteem, komen uitgebreid aan bod. 

 

Lab9 Pro specialiseert zich al bijna 30 jaar in de integratie van Apple in Windows-omgevingen en die ervaring delen we graag met jou zodat jij ook met succes een hybride werkplek kan vormgeven. Registreer je nu en stel zelf je eigen programma samen. 

 

 

Introductie - Geert Coolman

GeertCoolman

Is je onderneming klaar voor de toekomst met industrie 4.0

Wist je dat we vandaag midden in het de 4de industriële revolutie zitten? Dankzij industrie 4.0 is alles geconnecteerd met het internet, wat ervoor zorgt dat onze systemen nog complexer en sneller op elkaar kunnen worden afgestemd. Zowel voor kleine als grote bedrijven in diverse industriën heeft dit een grote impact. 

 

Doorheen deze openingssessie bespreken we hoe bedrijven zich vanaf vandaag kunnen voorbereiden op de digitale wereld van morgen. 

Sessie 1

Sessie 2

Sessie 3

Sessie 4

Schrijf je in en stel je eigen programma samen

Registraties voor Apple at Work in Antwerpen zijn afgesloten, momenteel werken we aan een nieuwe edtie van Apple at Work.
 

Heb je nog vragen omtrent je registratie in Antwerpen, contacteer ons via marketing@lab9.be