Inspiratiesessies Brussels Design Market - Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9

Event

 

 

Inspiratie sessies Brussels Design Market

 

De inspiratiesessies tijdens Brussels Design Market zijn er speciaal voor alle designers, liefhebbers en handelaars die graag hun grafische skills willen perfectioneren. 

 

Doorheen de dag zijn er verschillende gratis sessies die door onze Lab9 Academy-docenten gegeven worden. Onze experten staan steeds ter beschikking mochten jullie vragen hebben over onze oplossingen of specifieke softwarepakketten.

LOCATIE:

Lab9 Brussel Gare Maritime

Rue Picard 11 (Tour & Taxis) 1000 Bruxelles

DATUM: 

Zaterdag 23 september 2023

UUR:

Doorlopende sessies van een halfuur

tussen 13:00 en 16:30

TAAL:

NL-FR

PRIJS:

Gratis

Artboard – 1

LOCATIE: Lab9 Gare Maritime

Rue Picard 11 (Tour & Taxis) 1000 Bruxelles

DATUM: zaterdag 23 september 2023

UUR: Doorlopende sessies van een halfuur tussen 13.00 en 16.30 uur.

TAAL: NL - FR

PRIJS: Gratis

Sessie 1 & 2

Meubels stagen in 3D en Augmented reality

Tijdens onze inspiratiesessie gaan we de wereld van interieurontwerp verkennen met behulp van de krachtige tools van Adobe Aero. We zullen meubels tot leven brengen in 3D en augmented reality, waardoor je een unieke kans krijgt om je creativiteit te uiten en je ontwerpen tot leven te zien komen.

 

Met Adobe Aero kunnen we meubels in realistische 3D-modellen transformeren en ze vervolgens in je eigen omgeving plaatsen via augmented reality. Zo kun je experimenteren met verschillende meubelstijlen en -indelingen voordat je de definitieve beslissing neemt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je ontwerpen perfect passen bij je ruimte.

Laat je inspireren en ontdek de eindeloze mogelijkheden van meubelstaging in 3D en augmented reality met Adobe Aero.

 

NL: 13:30 | FR: 14:00

Sessie 3 & 4

Ontwerp je eigen behangpapier

Tijdens onze inspiratiesessie nodigen we je uit om je eigen behangpapier te ontwerpen. Ontdek de wereld van creativiteit en personalisatie terwijl je jouw unieke stijl tot leven brengt op de muren van je ruimte.

Deze sessie geeft je de kans om te experimenteren met kleuren, patronen en afbeeldingen, zodat je behangpapier kunt creëren dat perfect past bij jouw smaak en de sfeer die je wilt creëren. Of het nu gaat om een speelse kinderkamer of een stijlvolle woonkamer, jouw ontwerpen zullen de ruimte transformeren.

Laat je verbeelding de vrije loop en maak een persoonlijke statement met je eigen behangpapierontwerpen. Doe mee aan onze inspiratiesessie en ontdek de kunst van behangpapiercreatie.

 

FR: 15:00 | NL: 15:30

Sessie 5 & 6

Meubels stagen in 3D en Augmented reality

Tijdens de inspiratiesessie "Interieurstyling met AI in Adobe Photoshop" worden de grenzen van creativiteit en technologie samengebracht. Ontdek hoe kunstmatige intelligentie je interieurontwerpvaardigheden naar nieuwe hoogten kan tillen in 's werelds meest geliefde grafische bewerkingsprogramma, Adobe Photoshop. Leer hoe AI-gedreven tools en filters je kunnen helpen bij het visualiseren en verbeteren van interieurconcepten, van kleurenschema's tot meubelarrangementen. Deze sessie biedt niet alleen een inzicht in de nieuwste technologische ontwikkelingen, maar stimuleert ook je verbeeldingskracht om adembenemende interieurs te creëren die je klanten zullen betoveren. Bereid je voor om geïnspireerd te worden en je creatieve repertoire uit te breiden tijdens deze boeiende sessie.

 

NL: 16:00 | FR: 16:30

 


Schrijf je in en stel je programma samen

 

Gegevens

Kies jouw inspiratiesessies