Adobe Stock CCT Pro en CCE Pro - Algemene voorwaarden - Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9

Adobe FAQ

2022-12-14 07:28:49

Adobe Support: Adobe Stock CCT Pro en CCE Pro - Algemene voorwaarden

Update voor aanvullende voorwaarden voorraden - Gevolgen voor workflows van agentschappen met Creative Cloud Pro Edition-plannen

 

 

Op 5 december 2022 heeft Adobe de gebruiksvoorwaarden voor alle Creative Cloud Pro Edition-plannen bijgewerkt. Dit omvat Creative Cloud voor teams Pro Edition Teams (VIP) en Creative Cloud voor Enterprise Pro Edition (VIP). Deze update elimineert de mogelijkheid voor klanten met een Pro Edition-plan om namens hun klanten een licentie op assets te nemen op platform Adobe Stock.

 

Klanten mogen niet langer assets namens hun klanten licenseren wanneer zij een asset met een Pro Edition-plan licenseren. Als klanten een licentie voor een klant willen nemen, kunnen zij een Adobe Stock for Teams-abonnement of een Adobe Stock for Teams-kredietpakket aanschaffen om een licentie voor een klant te nemen.

 

Klanten kunnen assets niet doorverkopen aan klanten. Let op: deze wijziging is enkel geldig voor de Adobe PRO-licenties. Voor de niet PRO- licenties blijft alles ongewijzigd.

 

Maak uzelf vertrouwd met de bijgewerkte gebruiksvoorwaarden hier: https://wwwimages2.adobe.com/content/dam/cc/en/legal/servicetou/Stock-Additional-Terms_en_US_20221205.pdf?mkt_tok=NjA4LURIVi05MTUAAAGIk18uM3M8fO4KrrGPyzQ9asFqvvaXXKe8zKnoRaZJ8h4RcLjstuCSx8rSc2hZvmsHeqFiLUz1DX2_bmuxMdI-ymHa0GoeEhg_GjH4tw_P1j8

 

Indien u bijkomende vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen met adobe.sales@lab9pro.be