FAQ - Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9

Adobe FAQ

Bij Lab9 vinden we het enorm belangrijk om onze klanten op een persoonlijke & vlotte manier en in hun eigen moedertaal te helpen wanneer zij vragen hebben over hun licenties of als ze problemen hebben bij de installatie van de pakketten. We hebben de onderstaande FAQ opgesteld om jou snel op weg te helpen in geval van problemen. 

Veel gestelde vragen

Support categorie

BannerImage-Lab9AcademyLeftText-indent

Volg een Adobe-opleiding in onze Adobe Authorised training center

Lab9 Academy is Adobe Authorised Training Centre (AATC). Dit is dé erkenning van Adobe uit dat er kwalitatieve opleidingen gegeven worden in een ideale lesomgeving.

Enkel Adobe Certified Instructors (ACI) mogen lesgeven in een Adobe Authorised Training Center, om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. 

 

Bovendien kan je bij Lab9 Academy gebruik maken van de KMO-portefeuille. Daarmee kan je tot wel 40% besparen op een opleiding. 

Latoyakerselars-ZW

Latoya Kerselaers

Adobe Business Manager

Als Adobe Business Manager sta ik met plezier dagelijks klaar om jullie te ondersteunen bij het beheer van jullie Adobe licenties. Graag kom ik jaarlijks eens langs waardoor ik jullie bedrijf beter leer kennen en jullie de beste oplossing/formule op maat kan aanbieden. Heb je vragen aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.