End of Life Spark en Premiere Rush - Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9

Adobe FAQ

2022-01-05 16:35:35

Adobe Updates: End of Life Spark en Premiere Rush

BELANGRIJK: Adobe beëindigt het leven van Spark en Premiere Rush Single Apps

 

Adobe zal vanaf 1 juni 2021 geen Spark of Premiere Rush Single App-plannen meer verkopen aan nieuwe Teams en Enterprise-klanten. Bestaande Spark/Rush klanten zullen vernieuwen naar de Premiere Rush Single App die toegang tot Spark bevat, zonder extra kosten.

 

Wat moet je weten?

Spark wordt een bundel van apps met meer functionaliteit die zal worden opgenomen in All Apps en de meeste andere Single App-plannen - zonder prijsverhoging.


Uitzonderingen zijn InCopy en Substance, waarvoor Spark bij de volgende vernieuwing van de klant zal worden verwijderd.


Zal Spark uit andere plannen worden verwijderd?
Het Spark-recht zal worden verwijderd uit InCopy Single App voor teams en ondernemingsplannen die op of na 15 juni 2021 worden verlengd.


Het Spark-recht zal worden verwijderd uit de ondernemingsplannen voor Substance die op of na 23 juni 2021 worden verlengd.


Indien er nog verdere vragen en/of opmerkingen zijn, aarzel niet om contact op te nemen met ons op adobe.sales@lab9pro.be

Latoyakerselars-ZW

Latoya Kerselaers

Adobe Business Manager

Als Adobe Business Manager sta ik met plezier dagelijks klaar om jullie te ondersteunen bij het beheer van jullie Adobe licenties. Graag kom ik jaarlijks eens langs waardoor ik jullie bedrijf beter leer kennen en jullie de beste oplossing/formule op maat kan aanbieden. Heb je vragen aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.