Waarom licenties aankopen bij Lab9 - Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9

Adobe FAQ

2020-07-15 13:42:28

Adobe Support: Waarom licenties aankopen bij Lab9

Contacteer ons op adobe.sales@lab9.be - Noteer alvast onderstaande stappen en bezorg ons de juiste gegevens, zo kunnen we je sneller van dienst zijn.

 

  1. Je bent een nieuwe Adobe klant daarom gaan wij voor jou een Adobe account aanmaken. Een Adobe account is gekoppeld aan een emailadres. Dit emailadres zal dan je Adobe ID worden.
    Om een Adobe account aan te maken hebben we volgende gegevens nodig: naam en mailadres van de persoon die beheerder wordt van de licenties (kan dezelfde zijn als gebruiker, maar dat is niet noodzakelijk!). Hou er rekening mee dat je ten allentijde aan dit emailadres moet kunnen. Adobe zal je een bevestigingsmail sturen voor akkoord naar dit mailadres. Toekomstige berichten vanuit Adobe worden ook naar de primary Admin bezorgd.
  2. Eens wij je Adobe account hebben aangemaakt zal je hier een bevestigingsmail van ontvangen. Gelieve deze te accepteren zodat wij een licentie kunnen toevoegen aan je account.
  3. Je zal een email ontvangen eens je licentie actief staat om toegewezen te worden aan een gebruiker in je Admin console.