Experience a Mac | Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9
Header-MacBookAir

Logo MacBook Air

 

Test voor je koopt.
Zo gemakkelijk als 1, 2, 3.

Logo MacBook Air

Header-MacBookAir

 

Test voor je koopt.
Zo gemakkelijk als 1, 2, 3.

Het 13inch en 15inch model bieden je als ondernemer redenen te over om je werknemers een MacBook Air te geven. Beide laptops hebben een krachtige M2-chip en een batterij die tot 18 uur meegaat, dus je mensen krijgen overal sneller meer gedaan.*

 

Maak 30 dagen gratis kennis met de MacBook Air in jouw bedrijf en geniet van €50 korting op je toestel en €50 korting op je accessoires

 

1. Registreer

 

Registreer je vrijblijvend voor je gratis testperiode van 30 dagen en we nemen contact met je op om je MacBook Air te testen.

 

2. Test je MacBook Air

 

Test je nieuwe MacBook Air 30 dagen uit in je eigen omgeving met de software en toepassingen die je dagelijks gebruikt. Heb je vragen, het service-team van Lab9 Pro staat voor je klaar.

 

3. Evalueer

Beslis na 30 dagen of je jouw MacBook Air wil houden. Indien je jouw toestel houdt, geniet je van €50 ex. BTW korting en krijg je €50 ex. BTW korting bovenop bij aankoop van je favoriete Mac-accessoire en/of dienst van Lab9 Pro. We breiden ook de garantie uit tot 3 jaar*

Waarom kiezen voor een Mac?

Mac-iPhone

Mac + iPhone

Met een Mac kun je net zo makkelijk overweg als met een iPhone. En of je nu zit te chatten in Berichten, een bestand overzet met AirDrop of via ‘Zoek mijn’ kijkt waar je andere devices gebleven zijn, je zult zien dat alles nog beter gaat als je je Mac samen met je iPhone gebruikt.

iCloud

iCloud

Met iCloud kun je al je foto’s, contacten en bestanden op een centrale locatie bewaren, zodat je er vanaf al je Apple devices bij kunt. Een takenlijst die je op je iPhone hebt gemaakt, kun je op je Mac afvinken. En dat is nog maar een van de vele mogelijk­heden.

Migratie

Assistant migration

Het overzetten van je bestanden en apps van je oude pc of Mac is heel simpel. En mocht je er toch hulp bij nodig hebben, dan staat het Lab9 Pro service-team altijd voor je klaar.

Powerfull-apps

Krachtige apps

Mac bevat standaard al apps als FaceTime, Freeform, Foto’s en Keynote. Je kunt dus meteen met al je creatieve ideeën aan de slag, alleen of samen met anderen. Klaar voor stapje hoger dan kan je ook naadloos aan de slag met Microsoft 365 zoals op een PC.

MacKanDat

Mac kan dat

En dat geldt niet alleen voor MacBook Air. Ook alle andere Macs zijn net zo makkelijk, krachtig en ongelofelijk.

Vraag je MacBook Air aan

Gegevens

*Algemene voorwaarden

Actieduur: De try & buy actie loopt van 2 oktober 2023 tem. 3 december 2023 en enkel geldig voor professionele en onderwijsinstellingen.

 

Try & Buy: Je kan een MacBook Air 30 dagen testen vanaf de leverdatum. Bij het niet terugsturen van het toestel naar Lab9 Pro nv, wordt het ontvangen toestel gefactureerd aan de listprijs van het opgestuurde toestel. Het is niet mogelijk om toestellen op test te nemen met een aangepast configuratie of kleur. 1 toestel op test per facturatieadres. Accessories kunnen niet op test worden genomen.  

 

Garantie uitbreiding: Bij aankoop van en MacBook Air 13-inch of 15-inch wordt de garantie verlengd naar 3 jaar. Deze garantieuitbreiding omvat de standaard fabrieksgarantie van Apple. 

 

Korting: Bij de aanschap van een MacBook Air 13-inch of 15-inch tijdens de actieperiode ontvang je €50 exclusief BTW korting. Bij aankoop van een minimum aankoopwaarde van €200 exclusief BTW aan Mac-accessoires en/of diensten van Lab9 Pro ontvang je een korting €50 exclusief korting. 

 

Lab9 Pro heeft het recht deze actie eerder te stoppen dan 3 december 2023

 

Schade en verlies: Toestellen met gebruikersschade kunnen niet worden teruggenomen en worden volledig aan de eindgebruiker gefactuereerd. Bij terugname moeten ook alles accessoires zoals de oplader in de origniele verpakking zitten. Bij diefstal komt Lab9 Pro niet tussen. 

 

Batterijduur: is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.