Apple Trade-in - Van het toestel dat je hebt, naar het toestel da
Logo Lab9

Apple Trade-in

Van het toestel dat je hebt,
naar het toestel dat je wil.

Apple Trade-in

Van het toestel dat je hebt,
naar het toestel dat je wil.

Ruil tot 31 december 2022 je oude Apple computer of iPad in voor een nieuwe Mac of iPad en krijg boven op de overnameprijs nog eens een korting per toestel!*

BannerImage-TradeInMac-B2B-Indent

Krijg €100 extra op je overnamewaarde op je oude Mac

Heeft je bedrijf of school nog één of meerder oude Macs liggen? Of zijn de huidige toestellen dringend aan vervanging toe? Dan is deze grote inruilactie wel iets voor jullie. Tot en met 31 december krijg je bovenop de restwaarde van je oude Mac een extra korting van €100, bij aankoop van een nieuw toestel. 

 

Ben je niet helemaal zeker welke nieuwe Mac je moet kiezen?

 

Contacteer dan het business en education team van Lab9. Ze helpen je bedrijf of school graag verder bij het kiezen van een nieuwe Mac.

BannerImage-TradeInMac-B2B-Indent-left

Krijg €25 extra op je overnamewaarde op je oude iPad

Heeft je bedrijf of school nog één of meerder oude iPads liggen? Of zijn de huidige toestellen dringend aan vervanging toe? Dan is deze grote inruilactie wel iets voor jullie. Tot en met 31 december krijg je bovenop de restwaarde van je oude iPad een extra korting van €25, bij aankoop van een nieuw toestel. 

 

Ben je niet helemaal zeker welke nieuwe iPad je moet kiezen?

 

Contacteer dan het business en education team van Lab9. Ze helpen je bedrijf of school graag verder bij het kiezen van een nieuwe iPad.

Tradein-Apple-1

Welke toestellen

Iedere Mac of iPad, beschadigd of niet, met of zonder krassen en deuken, al dan niet met kabels en voedingen. Het toestel moet wel nog werken.

 

Tradein-Apple-2

Wat doet Lab9

Alle toestellen worden met speciale software volledig gewist en overgeschreven, dit naar alle normen van de privacywetgeving. Indien gewenst, kunnen we per gewist toestel een certificaat aanleveren. 

 

Tradein-Apple-3

Uw voordeel

Eenmaal wij zicht hebben op het aantal en de types toestellen die jullie willen inruilen, maken we een gepersonaliseerde offerte waarin we rekening houden met de overnamewaarde en de kortingen. Deze offerte is geheel vrijblijvend.

Hoe je toestel inruilen

 1. Vraag een offerte aan bij Lab9
 2. Lab9 controleert de toestellen en berekent geschatte restwaarde van je Mac(s) en/of iPad(s)

Na goedkeuring van de offerte

 1. Zorg ervoor dat de toestellen niet meer beheerd worden (DEP is verwijderd)**
 2. Zorg ervoor dat de toestellen zijn afgemeld  (iCloud is verwijderd)
 3. Laad de batterij volledig op
 4. Schakel de toestellen uit
 5. Verpak de toestellen goed en stop ze samen in een doos.
 6. Vanaf 10 toestellen ontvang je van Lab9 een verzendlabel, deze kleef je op de doos
 7. Koerierdienst komt de toestellen ophalen
 8. Lab9 voorziet je van de nieuwe Mac(s) en/of iPad(s)
   
Tradein-RecycleMan

*Actie loopt van 21 november 2022 tot en met 31 december 2022. Deze actie is enkel voor professionelen en onderwijsinstellingen. Het is niet mogelijk om de korting te cumuleerbaar met andere acties of kortingen en je moet een nieuwe Mac aankopen. De €100 extra korting krijg je op de restwaarde van je oude Mac en bij aankoop van een nieuwe Mac, vb. je Mac is nog €50 waard, dan krijg je in totaal €150 restwaarde. Indien de restwaarde €0, ontvang je geen €100 extra korting. De €25 extra korting krijg je op de restwaarde van je oude iPad en bij aankoop van een nieuwe iPad, vb. je iPad is nog €50 waard, dan krijg je in totaal €75 restwaarde. Indien de restwaarde €0, ontvang je geen €25 extra korting.