Apple introduceert de 16-inch MacBook Pro, de beste professionele notebook ter wereld
Logo Lab9

Blog - Apple

13 November 2019

Apple introduceert de 16-inch MacBook Pro, de beste professionele notebook ter wereld

SQ-BlogMacBookPro16-inch

Nieuwe MacBook Pro met 16-inch Retina-display, tot 80% snellere prestaties en nieuw Magic Keyboard.

Apple heeft vandaag een compleet vernieuwde 16-inch MacBook Pro onthuld, de beste professionele notebook ter wereld. Deze is speciaal ontworpen voor ontwikkelaars, fotografen, filmmakers, wetenschappers, muziekproducenten en verder iedereen die graag een Mac gebruikt om meesterwerken op te maken.

 

Deze nieuwe MacBook Pro heeft een schitterend 16-inch Retina-display, de nieuwste 8-core processors, tot 64 GB geheugen, graphics van de nieuwe generatie met tot 8 GB VRAM en een nieuw geavanceerd thermisch ontwerp. Daarmee is dit de krachtigste MacBook Pro ooit. De 16-inch MacBook Pro heeft een nieuw Magic Keyboard met een opnieuw ontworpen schaarmechanisme en een key travel van 1 mm. Dat typt prettiger dan ooit tevoren op een Mac-notebook. De 16-inch MacBook Pro heeft ook zes speakers, een langere batterijduur, Touch Bar, Touch ID, het Force Touch-trackpad en de Apple T2 Security Chip.

 

Mac Pro en Pro Display XDR
Apple heeft vandaag ook aangekondigd dat de compleet vernieuwde Mac Pro, de beste professionele desktopcomputer ter wereld, en Apple Pro Display XDR, het beste professionele display ter wereld, vanaf december verkrijgbaar zullen zijn.

Mac Pro is gebouwd om maximale prestaties, uitbreidingsopties en configuratiemogelijkheden te bieden. Hij is uitgerust met Xeon-werkstationprocessors met tot wel 28 cores, een snel geheugensysteem met een capaciteit van maar liefst 1,5 TB, acht PCIe uitbreidingssleuven en een grafische architectuur met de krachtigste videokaart ter wereld.

 

Pro Display XDR is een 32-inch Retina 6K-display met een brede 10-bits P3-kleurweergave, een helderheid van 1600 nits, een contrastverhouding van 1.000.000:1 en een superbrede kijkhoek. En dat allemaal voor een ongekend lage prijs.

 

© Jeroen Algoet - Lab9 Stores