Apple onthult revolutionaire MacBook Pro
Logo Lab9

Nieuws - Apple

18 Oktober 2021

Apple onthult revolutionaire MacBook Pro

SQ-MacBookPro2021_500x0_500x0

MacBook Pro met M1 Pro en M1 Max levert ongekende prestaties, ook qua batterij, en heeft het beste notebookdisplay ter wereld. De nieuwe MacBook Pro bevat een 1080p-camera, het beste notebook-audiosysteem en de meest geavanceerde aansluitingen van alle MacBook Pro’s 

 

Bestel je nieuwe Macbook Pro bij Lab9 Pro

Apple heeft vandaag de volledig herziene MacBook Pro met de gloednieuwe M1 Pro en M1 Max onthuld, de eerste professionele chips die speciaal voor de Mac zijn ontworpen. De nieuwe MacBook Pro is verkrijgbaar in een 14‑inch en 16‑inch model en levert baanbrekende CPU-, GPU- en machine learning-prestaties, ook als hij alleen stroom van de batterij krijgt. Die batterij gaat bovendien extra lang mee, zodat je op deze notebook nu onvoorstelbare dingen kunt doen. De nieuwe MacBook Pro heeft ook een indrukwekkend Liquid Retina XDR-display, een hele serie geavanceerde poorten, een 1080p FaceTime HD-camera en het beste audiosysteem van alle notebooks. En omdat macOS Monterey de M1 Pro en M1 Max volledig benut, heb je hiermee een notebook in handen die ongeëvenaarde prestaties levert. Deze MacBook Pro verlegt alle grenzen en is dan ook bij uitstek geschikt voor iedereen die beroepsmatig software, foto’s, films, 3D-kunst of muziek maakt, of gewoon de allerbeste notebook ter wereld wil hebben. Samen met de 13‑inch MacBook Pro met M1 vormt de nieuwe MacBook Pro de krachtigste notebookserie voor professionals. De nieuwe 14‑inch en 16‑inch MacBook Pro-modellen zijn vanaf vandaag te bestellen en vanaf dinsdag 26 oktober verkrijgbaar.

 

“We hadden één doel voor ogen: de beste professionele notebook ter wereld maken. Dat is de gloednieuwe MacBook Pro met M1 Pro en M1 Max geworden, die we vandaag onthullen. Deze gamechanger levert fenomenale prestaties, bevat een batterij die ongekend lang meegaat en heeft een hele serie baanbrekende features”, aldus Greg Joswiak, Senior Vice President Worldwide Marketing bij Apple. “De volledig vernieuwde MacBook Pro heeft onder meer een adembenemend XDR-display, een MagSafe 3-poort en diverse andere poorten, een geavanceerde 1080p-camera en een sensationeel audiosysteem met zes speakers. Al dat moois is bovendien vervat in een prachtige nieuwe behuizing. De nieuwe MacBook Pro is verreweg de beste professionele notebook die we ooit hebben gemaakt. Geen enkele notebook komt er ook maar bij in de buurt.”

 

Het Liquid Retina XDR-display van MacBook Pro.

Bestel je nieuwe Macbook Pro bij Lab9 Pro   >

 

© Lien De Vos - Lab9 Pro