Apple presenteert geheel vernieuwde iPad Air met geavanceerde A14 Bionic-chip
Logo Lab9

Blog - Apple

15 September 2020

Apple presenteert geheel vernieuwde iPad Air met geavanceerde A14 Bionic-chip

SQ-BlogiPadAir2020

De krachtigste iPad Air ooit heeft een nieuw all-screendesign met een groter 10,9-inch display, een nieuwe 12-MP camera aan de achterkant, een Touch ID-sensor van de volgende generatie en meer.

Apple heeft een geheel vernieuwde iPad Air gelanceerd, de krachtigste, veelzijdigste en kleurrijkste iPad Air ooit.

Dit nieuwe model, dat in vijf prachtige kleuren verkrijgbaar is, mag bogen op een all-screendesign met een groter 10,9-inch Liquid Retina-display, upgrades van de camera en het geluid, een nieuwe Touch ID-sensor die in de knop bovenop is ingebouwd en de krachtige A14 Bionic-chip voor een gigantische prestatieboost. Daarmee is dit de krachtigste en veelzijdigste iPad Air die Apple ooit heeft gemaakt.

 

iPadOS 14, dat vanaf woensdag 16 september beschikbaar is, bevat nieuwe features en designs die de unieke mogelijkheden van iPad (zoals het grote Multi-Touch-display) en veelzijdige accessoires benutten.

 

iPadOS 14 zorgt voor betere toepassingen van Apple Pencil op een iPad, zoals meer opties bij het maken van aantekeningen en nieuwe manieren om met met de hand geschreven aantekeningen te werken. Vormherkenning tovert je getekende vormen om in een geometrisch perfecte versie en zet ze automatisch op de juiste plek als je in Notities een diagram of illustratie maakt. Dataherkenning herkent telefoonnummers, datums, adressen en links in met de hand geschreven tekst, zodat je bijvoorbeeld alleen maar op een met de hand geschreven nummer hoeft te tikken om dat te bellen.

 

iPadOS 14 biedt nog meer bijzondere en veelzijdige manieren om met iPad te werken: 

  • Nieuwe compacte designs voor binnenkomende FaceTime- en telefoongesprekken, Siri-interacties en zoekopdrachten die de gebruiker minder afleiden.
  • Een universele zoekfunctie om snel vrijwel alles te vinden, van apps, contactpersonen en bestanden tot het antwoord op veelgestelde vragen over mensen en plaatsen.
  • Nieuwe zijkolommen voor veel apps, waaronder Foto’s en Bestanden, en gestroomlijnde knoppenbalken met alle regelaars handig bij elkaar op één centrale plek.
  • Mooie widgets in een nieuw jasje die op het beginscherm in één oogopslag relevante informatie presenteren.

 

© Jeroen Algoet - Lab9 Stores