Promo Trade-in | Lab9 Pro - Apple Premium Reseller
Logo Lab9

Trade-in Promo

Van het toestel dat je hebt,
naar het toestel dat je wil.

banner mobile NL

Ruil van 27 november 2023 tem 31 december 2023 je oude tablet of computer in voor een nieuwe iPad en krijg boven op de overnameprijs nog eens €25 korting per toestel!*

Trade in ipad 2023

Krijg €25 extra op je overnamewaarde

Heeft je school nog één of meerder oude tablets of computers liggen? Of zijn je huidige toestellen dringend aan vervanging toe? Dan is deze grote inruilactie wel iets voor jullie. In de periode van 27 november 2023 tem. 31 december 2023 krijg je bovenop de restwaarde van je toestellen een extra korting van €25, bij aankoop van een nieuw iPad. 

 

Ben je niet helemaal zeker welke nieuwe iPad je moet kiezen voor je school? Contacteer dan het education team van Lab9 Pro. Ze helpen je school graag verder bij je keuze.

environment NL
mobile NL
Tradein-Apple-1

Welke toestellen

Alle types tablets of computers, beschadigd of niet, met of zonder krassen en deuken, al dan niet met kabels en voedingen.

 

Tradein-Apple-2

Wat doet Lab9

Alle toestellen worden met speciale software volledig gewist en overgeschreven, dit naar alle normen van de privacywetgeving. Indien gewenst, kunnen we per gewist toestel een certificaat aanleveren. 

 

Tradein-Apple-3

Uw voordeel

Eenmaal wij zicht hebben op het aantal en de types toestellen die jullie willen inruilen, maken we een gepersonaliseerde offerte waarin we rekening houden met de overnamewaarde en de kortingen. Deze offerte is geheel vrijblijvend.

Hoe je toestel inruilen

 1. Vraag een offerte aan bij Lab9
 2. Lab9 Pro controleert de toestellen en berekent geschatte restwaarde van de ingeleverde toestellen.

  Na goedkeuring van de offerte
 3. Zorg ervoor dat de toestellen niet meer beheerd worden (DEP is verwijderd)**
 4. Zorg ervoor dat de toestellen zijn afgemeld  (iCloud is verwijderd)
 5. Verpak de toestellen goed en stop ze samen in een doos.
 6. Vanaf 10 toestellen ontvang je van Lab9 Pro een verzendlabel, deze kleef je op de doos
 7. Koerierdienst komt de toestellen ophalen
 8. Lab9 Pro voorziet je van de nieuwe iPads.
   

Tradein-RecycleMan

*Actie loopt van 27 november 2023 tot en met 31 december 2023. Deze actie is enkel voor onderwijsinstellingen. Het is niet mogelijk om de korting te cumuleren met andere acties of afgesproken kortingen en er moet een nieuwe toestel aangekocht worden. De €25 extra korting krijg je op de restwaarde van je oude tablet of computer en bij aankoop van een nieuwe toestel, voorbeeld: een iPad is nog €100 waard, dan krijg je in totaal €125 restwaarde. De vermelde bedragen van de actie zijn inclusief BTW. - de prijzen in de overname calculator zijn inclusief BTW. Maximum 25 toestellen per aankoop.