Frame.io en Creative Cloud-lidmaatschappen voor teams en ondernemingen - Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9

Adobe FAQ

2022-07-12 10:03:37

Adobe Updates: Frame.io en Creative Cloud-lidmaatschappen voor teams en ondernemingen

Vanaf 11 april 2022 hebben gebruikers van Adobe Creative Cloud voor teams en ondernemingen toegang tot de samenwerkingstools van Frame.io. Klanten kunnen Frame.io gebruiken vanuit Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects en via Frame.io op het web en de apps voor Apple iPad en Apple iPhone.

 

Nu er meer videocontent wordt gemaakt dan ooit tevoren en samenwerking op afstand steeds normaler wordt, stroomlijnt Frame.io voor Adobe Creative Cloud workflows door de lappendeken aan tools die klanten in het verleden gebruikten te vervangen en alle assets, opmerkingen, notities en feedback samen te voegen in de cloud, waar ze kunnen worden gedeeld en geopend door medewerkers overal ter wereld.

Aangezien de integratie van Frame.io met Adobe nog niet is voltooid, wijken sommige van de geboden functies mogelijk iets af van wat Creative Cloud-klanten gewend zijn. Raadpleeg de volgende veelgestelde vragen voor meer informatie over Frame.io voor Creative Cloud.

 

Wat is Frame.io?
Frame.io is een veilig cloudplatform voor alles waaraan u werkt en voor de mensen waarmee u werkt. U kunt Frame.io gebruiken om grote bestanden veilig en snel te delen, tot op het frame nauwkeurige feedback met notities te geven, revisies bij te houden en goedkeuring te krijgen, dat alles sneller dan ooit tevoren.

Video-editors en motion designers die werken met Premiere Pro en After Effects, kunnen het geïntegreerde deelvenster van Frame.io gebruiken om contact te houden met medewerkers en belanghebbenden zonder hun tijdlijn te verlaten. Hierdoor kost het veel minder tijd om video's te beoordelen, opmerkingen te ontvangen en wijzigingen door te voeren. Ga voor meer informatie naar Frame.io/adobe-cc

 

Welke Creative Cloud-lidmaatschappen komen hiervoor in aanmerking?
Frame.io is beschikbaar voor individuele klanten met Creative Cloud of klanten met Creative Cloud voor teams of ondernemingen met de volgende betaalde lidmaatschappen: 

 • Creative Cloud Alle apps - Pro Edition
 • Adobe Premiere Pro als losse app
 • Adobe After Effects als losse app
 • Elke losse app, met uitzondering van groep B (alleen ondernemingen)

Dit lidmaatschap is niet beschikbaar voor Creative Cloud voor het onderwijs, andere licenties dan Creative Cloud Alle apps - Pro Edition voor meerdere gebruikers, Alle apps met een gemengde SKU of in landen en regio's die bij wet verboden zijn.

 

Hoewel Creative Cloud voor het onderwijs niet in aanmerking komt voor dit specifieke lidmaatschap, kunnen klanten uit het onderwijs nog steeds betaalde lidmaatschappen van Frame.io rechtstreeks kopen bij Frame.io. Of door contact op te nemen met ons Adobe-ondersteuningsteam of uw verkoopvertegenwoordiger.

 

Wat is inbegrepen bij Frame.io voor Adobe Creative Cloud? 
Frame.io voor Creative Cloud omvat tools voor real-time beoordeling en goedkeuring met opmerkingen en tot op het frame nauwkeurige notities, snellere bestandsoverdracht om media snel te uploaden en te downloaden, speciale Frame.io-cloudopslag en ondersteuning voor meerdere projecten tussen teamleden, ter beoordeling delen en een Camera naar Cloud-workflow.

 

Frame.io voor Adobe Creative Cloud omvat:

 • Maximaal twee gebruikers.
 • 100 GB actieve opslag voor Frame.io, los van de bestaande Creative Cloud-opslag.
 • Vijf gelijktijdige projecten.
 • Workflow voor camera naar cloud.
 • Samenwerkingsfuncties om inhoud te delen en feedback te krijgen.
 • Een gratis proefperiode van 30 dagen voor het Frame.io-lidmaatschap voor teams.

Op het gebruik van Frame.io zijn de servicevoorwaarden en het privacybeleid van Frame.io van toepassing.

 

Wat houdt de proefperiode van het Frame.io-lidmaatschap voor teams in? 
Naast het voordeel van Frame.io krijgen in aanmerking komende gebruikers ook een gratis proefperiode van 30 dagen voor het Frame.io-lidmaatschap voor teams. Het teamlidmaatschap biedt premiumfuncties en meer opslag en gebruikers.

 • Maximaal 15 gebruikers.
 • 500 GB actieve opslag voor Frame.io, los van de bestaande Creative Cloud-opslag.
 • 1 TB archiefopslag van Frame.io.
 • Onbeperkt aantal projecten.

Moeten beheerders Frame.io activeren voor hun gebruikers? 

Ja, Frame.io is standaard uitgeschakeld voor klanten met Creative Cloud voor ondernemingen. Beheerders kunnen Frame.io inschakelen via de Adobe Admin Console.

 

Voor Creative Cloud voor individuen en teams is Frame.io standaard ingeschakeld.

 

Hoe kan een IT-beheerder Frame.io uitschakelen voor alle gebruikers?
Wanneer Frame.io voor Adobe Creative Cloud beschikbaar komt, moeten de volgende netwerkeindpunten toegankelijk zijn. IT-beheerders kunnen deze netwerkeindpunten gebruiken om te voorkomen dat gebruikers toegang hebben tot Frame.io.

*.frame.io 
*.f.io 
frameio*.s3*.amazonaws.com

 

Hoe kan ik Frame.io gaan gebruiken met Creative Cloud?
Als u lid bent van Creative Cloud voor teams of ondernemingen, moet uw beheerder eerst het Frame.io-account instellen of inschakelen en u en uw groepsleden vervolgens uitnodigen voor het account om samenwerking mogelijk te maken.

 

Wat gebeurt er als de proefperiode van Frame.io voor teams is verstreken of als ik het quotum overschrijd?
Als de gratis proefperiode van het teamlidmaatschap van Frame.io is verstreken, wordt het teamlidmaatschap van Frame.io teruggezet naar de basisrechten van Frame.io voor Creative Cloud. Als u het maximum aantal gebruikers of projecten of de opslaglimiet overschrijdt, kunt u niets meer toevoegen en wordt u gevraagd een betaald lidmaatschap te kopen. Hoewel gebruikers individueel een Frame.io-teamlidmaatschap kunnen kopen of ernaar kunnen upgraden, kunt u beter contact opnemen met uw beheerder om te informeren of er een algemeen Frame.io-lidmaatschap voor teams of ondernemingen beschikbaar is in uw organisatie.

Beheerders kunnen Frame.io op dit moment niet beheren via de Adobe Admin Console. Voor het beheer van Frame.io kunnen beheerders van teams- of ondernemingslidmaatschappen de Frame.io-console gebruiken. Zie Ondernemingsaccounts voor Frame.io voor meer informatie.

 

Wat gebeurt er als meer dan 15 leden in ons lidmaatschap van Creative Cloud voor teams of ondernemingen Frame.io willen proberen?
Het ondernemingslidmaatschap van Frame.io is het meest geschikt voor organisaties met meer dan 15 leden die moeten samenwerken. Dit biedt een onbeperkt aantal leden en teams en onbeperkte opslag, maar ook beveiligingsfuncties op ondernemingsniveau voor inhoud en aanmeldingsgegevens. Als u het ondernemingslidmaatschap wilt proberen, neemt u contact op met uw Adobe-verkoopvertegenwoordiger of de verkoopafdeling van Frame.io.

 

Hoe kan ik ervoor zorgen dat alle leden van mijn groepen in Creative Cloud voor teams of ondernemingen aan hetzelfde Frame.io-account worden toegevoegd?
Als u lid bent van Creative Cloud voor teams, moet uw beheerder eerst het Frame.io-account instellen of inschakelen en u en uw groepsleden vervolgens uitnodigen voor het account om samenwerking mogelijk te maken. Tijdens de gratis proefperiode van 30 dagen van het Frame.io-teamlidmaatschap kan uw beheerder maximaal 15 leden naar keuze toevoegen. Nadat de gratis proefperiode is verstreken, kan uw beheerder zich registreren om het teamlidmaatschap van Frame.io te blijven gebruiken.

Als u een ondernemingsgebruiker bent, kunt u het beste een team opzetten via een formeel proof-of-concept-proces dat beveiliging, branding en opslag op ondernemingsniveau biedt. Neem contact op met uw Adobe-verkoopvertegenwoordiger die u bij dit proces kan helpen.

Latoyakerselars-ZW

Latoya Kerselaers

Adobe Business Manager

Als Adobe Business Manager sta ik met plezier dagelijks klaar om jullie te ondersteunen bij het beheer van jullie Adobe licenties. Graag kom ik jaarlijks eens langs waardoor ik jullie bedrijf beter leer kennen en jullie de beste oplossing/formule op maat kan aanbieden. Heb je vragen aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.