Overname van individule licentie naar Team licentie bij Lab9 - Lab9 Pro - Apple Premium Partner
Logo Lab9

Adobe FAQ

2018-11-26 08:52:30

: Overname van individule licentie naar Team licentie bij Lab9

Lab9 Pro is de enige Belgische Platinum Partner van Adobe. Als Adobe Platinum partner streven wij er naar toegevoegde waarde te bieden. 

 

Dit doen we op meerdere vlakken; 

  • we bieden een correcte service bij verkoop door u te helpen met de installatie en/of overdracht van licenties en de administratie 
  • we hebben een Adobe-specialist in dienst voor al uw vragen
  • bij specifieke technische vragen kunnen we u helpen via onze hotline
  • daarnaast kunnen we door onze jarenlange positie in de grafische markt ook een pak kennis meegeven om u nog efficiënter te helpen werken. Dit doen we door webinar en events te organiseren zoals Creative Inspiration & Solution Day (CISD).
  • Mocht dit nog niet voldoende voor u zijn hebben we een aparte opleidingsdivisie, nl. Lab9 Academy waar 3 Adobe Certified Experts paraat staan om uw kennis te verdiepen of te verbreden in de Adobe software. 

Latoyakerselars-ZW

Latoya Kerselaers

Adobe Business Manager

Als Adobe Business Manager sta ik met plezier dagelijks klaar om jullie te ondersteunen bij het beheer van jullie Adobe licenties. Graag kom ik jaarlijks eens langs waardoor ik jullie bedrijf beter leer kennen en jullie de beste oplossing/formule op maat kan aanbieden. Heb je vragen aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.