Logitech Crayon - Digitaal potlood voor iPad
Logo Lab9

Logitech Crayon
Één crayon. Werelden van mogelijkheden.

Crayon biedt compleet nieuwe leermogelijkheden voor alle leerlingen, ongeacht leeftijd, onderwerp of leerstijl. Dankzij het kindvriendelijke ontwerp en de pixel-perfecte technologie kunnen leerlingen schrijven, visuele aantekeningen maken, ideegrafieken tekenen en illustraties creëren. Dit biedt voldoende mogelijkheden voor aangepast leren, zodat leerlingen op hun eigen manier hun kennis kunnen consolideren en demonstreren, en hun volledige potentieel kunnen bereiken.

BannerImage-CrayonDiciplines-indent

Alle diciplines. Betere Resultaten.

Op een goede manier aantekeningen maken is een vaardigheid die disciplines overstijgt, en het is een feit dat leerlingen leren wanneer ze schrijven. Schrijven en aantekeningen maken kan helpen bij het verbeteren van hun kritische denk-, schrijf- en luistervaardigheden, wat enorm waardevol is voor hun leer- en ontwikkelingsproces.

BannerImage-CrayonSamenwerken-indent

Samenwerken met Crayon.

Crayon kan deuren openen voor samenwerking tussen leerlingen en is geschikt voor een groeiende lijst van digitale apps. Het werk van leerlingen is beter leesbaar en ze kunnen hun opdrachten opnieuw bekijken zonder in stapels papier te hoeven zoeken. Nu het klaslokaal in toenemende mate papierloos wordt, is dit een waardevol hulpmiddel.

BannerImage-CrayonStemvakken-indent

Crayon voor STEM-vakken.

Het juiste gereedschap kan voor vertrouwen en betrokkenheid bij leerlingen zorgen, ook bij bèta- en techniekvakken, en hun kans om te slagen vergroten. Met crayon kunnen bèta-/technische leerlingen effectief met vergelijkingen werken, complexe wetenschappelijke concepten illustreren en aantekeningen maken.

BannerImage-CrayonOnderweg-indent

Crayon voor onderweg.

Geef leerlingen de mogelijkheid om zich uit te drukken en intuïtief te leren met een instrument dat ze in staat stelt hun creativiteit te ontketenen. Of het nu gaat om presentaties, illustraties of allerlei vormen van visueel leren, leerlingen worden gestimuleerd met Logitech Crayon.