Logitech Rugged Combo Touch 3
Logo Lab9

Logitech Rugged Combo 3 Touch
de wereld binnen handbereik

Rugged Combo 3 Touch is een dunne, beschermende toetsenbordcase met een geïntegreerd Multi-Touch-trackpad voor iPad (7e en 8e generatie): perfect voor leerlingen en studenten op school, thuis of waar ze ook aan hun projecten werken. Dankzij de afgedichte toetsen die niet los te wrikken zijn en de duurzame case die de militaire normen voor valbestendigheid overtreft, is dit het perfecte hulpmiddel om waar dan ook te leren. Ontworpen in samenwerking met docenten, schoolbestuurders en IT-specialisten om leerlingen en studenten de allerbeste leerervaring op iPad te bieden.

Typmodus-ComboTouch

Typmodus

Dok het toetsenbord rechtop om verslagen en opdrachten te typen. Gebruik het trackpad om te navigeren, bewerken en creëren.

Weergavemodus-ComboTouch

Weergavestand

Vouw het toetsenbord weg en klap de standaard uit om educatieve video's en meer te kijken.

Tekenmodus-ComboTouch

Tekenmodus

Zet de iPad in een lagere hoek om te tekenen of handgeschreven aantekeningen te maken met Logitech Crayon.

Leesmodus-ComboTouch

Leesmodus

Vouw het toetsenbord achter het scherm om e-books, artikels en meer te lezen.

Cameramodus-ComboTouch

Cameramodus

Vouw het toetsenbord terug en schuif het dan naar beneden om de camera toegankelijk te maken. Maak dan foto's en video's of gebruik educatieve apps met augmented reality.

BannerImage-TypbeterTouch-indent

MOEITELOOS TYPEN EN NAVIGEREN MET TOETSENBORD EN TRACKPAD

Maak kennis met een fysieke en voelbare typervaring die leerlingen en studenten in staat stelt snel en nauwkeurig te typen terwijl ze hun vaardigheden opbouwen, opdrachten maken en examens afleggen. Veel examenbureaus bevelen een extern toetsenbord aan of vereisen het zelfs, Volgens interviews uit 2020 van Logitech met examenbureaus. Verkregen door onafhankelijke interviews met examenbureaus uitgevoerd door Logitech in 2020. wat de Rugged Combo 3 Touch perfect maakt voor leren op de iPad.

BannerImage-HunStemVindenTouch-indent

EENVOUDIG IDEEËN UITDRUKKEN EN SAMENWERKEN

Opstellen schrijven, aantekeningen maken en brainstormen zijn nu eenvoudiger dan ooit met de Rugged Combo 3 Touch. Met een fysiek toetsenbord en trackpad kunnen leerlingen en studenten snel hun gedachten uitwerken, ideeën vastleggen en aantekeningen maken die ze later makkelijk kunnen raadplegen. Dit is handig wanneer ze zelfstandig studeren, in groep werken en ideeën delen met de klas.

BannerImage-GeweldigeVakkenTouch-indent

GEWELDIG VOOR EXACTE VAKKEN EN MEER

Met de Rugged Combo 3 Touch kunnen studenten zoals nooit tevoren wiskunde en wetenschappen verkennen op de iPad: denk maar aan programmeren, formules berekenen of theorieën buiten het klaslokaal tot leven brengen.

BannerImage-ARTouch-indent

VERKENNEN MET AUGMENTED REALITY

De iPad past perfect in de Rugged Combo 3 Touch, zodat studenten de camera kunnen gebruiken en profiteren van een dynamische, meeslepende leerervaring. Augmented reality brengt onderwerpen zoals geschiedenis, kunst en wetenschap tot leven. Van röntgenbeelden van organismen en ecosystemen tot een tijdcapsule naar het oude Egypte: studenten ontdekken zo een hele nieuwe manier van interactie, studie en verkenning.